Elif5509 Kızlar merhaba 🌸 ben 12+3 teyim kaçıncı haftada bebek hareketlerini hissetmeye başladınız acaba ☺️
Semasyy Elif5509 ilk gebeliğim 18. Haftanın ortalarında hissettim bişey kımıl kımıl ediyormuş gibi seyirme şeklinde başlıyor şuan 20+4 çok daha rahat hissediyorum ☺️
Esramin60 Elif5509 valla benim 4. cü gebelik. En gec bunda hissettim. Kacinci olduğuyla alakasi yok aslinda. Plasentanin nerede oldugu ile alakasi var. Bu sefer göbegimin tam arkasindaymis o yuzden 20 haftayi gecti hissetmem icin. 😅
Elif5509 Badem089 ben henüz kız mı erkek mi bilmiyorum doktorum 12 de erkeğe benzio dedi ama değişir mi onu da bilmiyorum 😅
Elif5509 Semasyy çok sabırsızlanıyorum ya 😍 çok güzel bi duygudur kesin. 6 haftam daha var diyelim o zaman 😅
Birminikannesi1 Semasyy bana mı öyle geliyor bilmiyorum belki bilginiz vardır 15+6 haftaligim şuan dün sağ tarafıma yattigim da elim karnimdaydi ve tekme atma falan değil ama 2 defa 10 sn kadar kalp atışı gibi birşey hissettim bebekle ilgili mi acaba yoksa psikolojikmidir🙄
Sumeyyealts İlk gebeliğim 17+6 yım bugün bi kaç gündür seğirme hissettim iki defa ama bugun sola yatıp dinlenirken iki tekme vurdu güçsüzdü ama hissettim çok güzeldi rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏