Ezgi14 Kizlar kalcanin ustunden girip bacagima vuran agrim var ustune basmakta zorluk cekiyorum yasayan var mi bu durumu mahvoldum resmen 😭😭
Berfin002 Ezgi14 aynıyım 1 haftadır bende basamıyorum bile bide özellikle sabaha karşı bacak ağrısı beni mahvetti.kaç.haftalıksınız cinsiyet ne
Mervece30 Bende de var hemde çok şiddetli Doktor magnezyum vermişti daha önce şimdi değiştirdi daha kuvvetli bi karışım verdi 3 gündür rahatım şükür
Esomami Berfin002 nasil bi agrin oluyo sabaha karsi ya bendede oluyo bildigin sol tarafima yatiyom ezilmis gibi dizim kalcam acayip agriyo sol tarafa yatiym aynii 😔😔
Ezgi14 Berfin002 kiz 34+2 benm oluyordu yürüyünce. Bi gun sonra geciyordu. Simdi 3 gundur surekli var 😔
Ezgi14 Mervece30 bana kadi dogumcu fitik olabilir fizik tedaviye git dedi ama film cekmeden anlasilmazmis gitmedim bilmiyorum nasil doguk yapıcam bu sekilde Berfin002
Mervece30 Benim doktorumda normal dedi Magnorm diye magnezyum kullanıyodum 2 aydır Artık fayda etmeyince osteo diye bi karışım verdi kalsiyum +magnezyum+çinko+vitamin d3 karışımı valla mucize bişeymiş 3 gündür rahat uyku uyuyorum bayağa hafifletti doktoruna bi sor istersen belki tavsiye eder