cerenakgl Kubra6638 Allah yardımcın olsun canım. Bende yarın tam 40 hafta oluyorum. Hiç doğuracak gibi durmuyorum. Ne olacak hiç bilmiyorum
aren3521 Kubra6638 arkadasm 3 gün önce yaptı rahat geçti inşallah sende kolaylıkla alırsın kucağına bebeğini canm benm 🙏
Guler9 Kubra6638 Allah’ım yardımcın olsun kolay bir şekilde doğum yap inşallah Rabbim meleklerini yardıma göndersin ikinizde sağ salim sağlık bir şekilde atlatin inşallah
Kubra6638 cerenakgl ne su geldı ne leke geldı 3 saattır hastanede yatıyorumm inşallah kolay geçer sizinkide allah yardımcımız olsun 🙏
Sinemmm1 Kubra6638 iki gün suni sancı aldım ilk gün hiç etki etmedi ikinci günde suyu patlattılar ondan sonra etki etmeye başladı iki üç saat zorladı sadece. Hiç korkmayın sağlıkla gelsin bebeğiniz 😊
tugbaoztturkk- Kubra6638 beni bugün yatırmak istedi doktor 40+4 sancım var ama hissetmiyorum açıklık hiç yoktu kabul etmedim yatışı aklımda kaldı bilmiyorum ne kadar iyi yaptım 41 de suni verecekler bana da 🥹
Momysumy Kubra6638 40+6 benimde karnım inmiş sanki ama tık yok ara da ağrım olsada .. oyle bekliyorum 🥲 suni sanci vs gerekmeden doğursam diye dua edip duruyorum bide 2. Ona rağmen geç nazlı kuş kız olunca mı nedir bekledikce gelmiyor