Aishvet7 Kızlar yarın doktor kontrolüm var bebis sırtı dönük oluyor 2 dır gitmemizde doktor en son bacak arası boş gibi ama net konuşmuyorum dedi yarın için net söylerim demişti değişme ihtimali olur mu ona göre alışveriş yapacağım
gamzecgr Aishvet7 değişmeden ziyade yanlış görebiliyor kuzum doktorlar yanılma olabiliyor istersen net eminim diyince başla alışverişe
aslig Aishvet7 16. Haftaya kadar doktor bir şey demedi. 16 da erkek dedi detaylıda da erkek dedi. Ben emin olmak için detaylıyı beklemiştim alışveriş için
Aishvet7 gamzecgr peki bu rekli ultrason için belli Bi haftada mi olmamız gerekiyor yoksa suandada bakılabilir mi
gamzecgr Aishvet7 cihazı varsa bakabilir benim doktor 12. Haftada renkli göstermişti o haftadan beri her kontrolde renklide de gösteriyor
Haayze Bana doktor 12 Hafda da kız dedi 15 haftada gittim kesin erkek dedi yanılma olabiliyor erken haftalarda 😀
hibo Haayze iyi günler özele mi gittini devlete mi gittiniz cihazlar da değişiklik olabiliyor bana 13. haftanın başında kız dedi tabi %50 olasılıkla 17. aya kadar net konuşuruz dedi ama doktorun cihazı iyi sizce alışveriş için beklemeli miyim
Adnlncm Ebrugrgn nasıl oldu ya 16 hafta da yanılma olmuyor diye biliyorum net kız mı dedi doktor siz ne hissediyordunuz
didm6134 Adnlncm bana 16ya kadar erkek dendi 20.haftada kız olduğunu öğrendik detaylı ultrasonu bekliyorum artık