Ocak04_26 Beggg sizinki nasıldı? Benim sağ ve sol tarafta kırmızı kılcal çizgi halinde? Bir şey kullanmaya devam ettiniz mi?
__mom1 Beggg çatlaklar küçükse göbekle beraber incelip görünmez hale geldi heralde inşallah benimkiler de öyle olur 🙏🙏
Beggg __mom1 çatlağım yok şükür dediğim gibi lastikli pijama giymiştim onun izi imiş,şimdi de korse kullanıyorum doğum sonrası da oluşabiliyormuş
Dodomom Beggg yan etkileri var işte bende alacaktım büyükler olmaz dedi ve araştırdım. Zaten çaylak için bi sürü krem var
__mom1 Beggg benim göbeğimin alt kısmında tam vajina üzeri 4-5 tane 2cmlik kırmızı çizgi oldu. Karşıdan bakınca gözükmüyor ama bebek çıkınca ne olacak bilmiyorum 😅😅😅
Pedagoganne Beggg ben de 32ye kadar bir tane bile yoktu. 32. Haftada 2 küçük çatlak gördüm. Ondan sonra da iyice arttı. Şu an 37. Haftadayım harita gibi oldum 🥺. Ve 2-3 aylıkken bio oil ve lieraca başlamıştım. Hala kullanıyorum ona rağmen çok çatladım
Beggg Pedagoganne fiziksel ve bedensel olarak değişiyor bence kullanılan ürünlerin çok da önemi yok gibi kimisinde işe yarıyor kimisinde yaramıyor. Ben 7 aylıkken falan başladım kantaron ve Hindistan cevizi yağı sürüyordum ki o da düzenli değil çatlamam olmadı şükür