_ozlemmdgsnn 16+1 deyim aşırı karnıma sancı giriyor midem bulanıyor halsizlik ve tuvalete çıkınca çok az bi rahatlama hissediyorum neden olur ki birden bire ansızın oldu iyiydim 😞 başına gelen var mı
Belginylmz _ozlemmdgsnn usutmusde olabilirsin insan hamile olunca acaba ondanmi diye kaynaklaniyo saniyir ama icinrahat etsin bı acile GT istersen
Elifdddd _ozlemmdgsnn idrar yolun iltihabı olmus olabılırsın ama bence git acile bi baktır için rahat eder hemde çekmezsin
_ozlemmdgsnn Belginylmz bu ara hastalık varmış ishal mide bulantısı karın sancısı öyle de olmuş olabilirim kesinlikle eşimi bekliyorum bi acile gideceğim 😞
_ozlemmdgsnn Elifdddd evet daha önce oldum buna çok yakındı belirtiler dediğiniz gibi olabilir gideceğim teşekkür ederim 😞
Belginylmz _ozlemmdgsnn benimde mesela idrar yolu enfeksiyonu wardi 2 gün böbrek ağrısı çektim istifra ilaç fekan werdi serum fekan duzekdim çık şükür
_ozlemmdgsnn Belginylmz bende çok perişanım yatıyorum şu an acile gideceğim sancı gelirse tekrar olduğum yerden kalkamıyorum sancı gelince mide desen cabası
_ozlemmdgsnn Belginylmz kesinlikle öyle yaa şimdi mide bulantısına döndü geceyi rahat geçirmek adına gideceğim