Amigurumi Dr İbrahim Yılmaz alternatif tip ile bir çok hastalığı iyleltiriyormuş ve gebe kalabilmek içinde bir çok kişi tedavi görmüş ve başarılı sonuç almış. Bir arkadaşım söyledi giden tedavi gören olumlu sonuç alan var mı
ebrarmom08 Amigurumi aaa bizim sokakta gerçekten çok hastası var hepte şehir dışından geliyorlar randevuları bile baya dolu oluyormuş. 😊
Bsrblr Amigurumi tıpta alı acar var Benım doktorum hem tüp bebeğe bakar hem gebeliğe çok ıyı bı adam randevu bulursan hemen git bence
Mutluanne66 Konya necmettin er bakan hastanesin de prof.dr kazım gezginç var benim gebeliğim riskli oldu için ona gidiyorum ve çok iyi ilgileniyor tazsiye ederim
Amigurumi Mutluanne66 gebe değilim ama kuaförlük vs tedavileri yapıyormuş daha farklı bir tedavisi varmış yada pcos vs gibi şeylerde olsun gebe kalamayanlara bi tedavi uyguluyor ama farklı bir tedavi tam bilmiyorum
Amigurumi ebrarmom08 evet bende duydum çok farklı hastalıkları da tedavi ediyormuş daha çok hastalığın kökenine inip ona göre tedavi veriyormuş ama bu bildiğimiz ilaçlar gibi değil daha farklıymış
Feryyy Kızlar karamandayımda ben yeni geldim buraya hastane yok düzgün doktor yok sacma bir şehir konyada iyi doktor önerileriniz varmı daha dün beta verdim yeni gebelik benimki daha 3hafta fakan
ebrarmom08 Feryyy özel düşünüyosan büyükşehir hastanesi hacer yavşan çok iyi bence ☺ ilk kızımı onda doğurdum devlet düşünüyosan da şehir hastanesinde bülent şimşek var mete bertizlioğlu frlan var
ebrarmom08 Feryyy valla ben özelden gitmiyoken bile kafama bişey takılınca yazıyorum sağolsun hep cevaplıyor üstelik egosuz güler yüzlü bir doktor