Kocer ebrarmom08 burada ben de görüyorum. Benim de böyle çıkmıştı. Bi gün sonra kanda bhcg baktırdım. 44 çıkmıştı
Kr6543 ebrarmom08 hadi bakalım 2-3 gün sonra bekliyorum sonucu buraya yaz beni de etiketle vallahi merak ettim 😁
Gul2769__ ebrarmom08 ikinci çizgi çok silik duruyor dört günun var adete çok normal böyle çıkması erken gebelik testi dene onda azda olsa daha net olur benimki erken gebelikte bile çok silikti
ebrarmom08 @bastet @Gul2769__ @Suule94 @Kr6543 @Beyzanrrr @Kocer @Gmzgkck_ @Aysnr11 @Yeniannis-s @Nur5516 @Pamuk @Minikmucizelere
Gul2769__ ebrarmom08 kız annnaggg var var dedik ya 😚ilerleyen zamanlar da daha da koyulaşır kan ver istersen bak bakalım değerin kaç çıkmış ❤️rabbim sağlık ile versin kucağına kucağımıza
Kr6543 ebrarmom08 al işte biz sana demiştik😁 burada test göre göre profesör olduk 😁😁 hayırlısı olsun tatlışım sağlıkla büyüsün 🫶🏻
ebrarmom08 Gul2769__ inşallah yaa birazdan başka marka bir test alıcam erken gebelik onda da varsa çok şükür yarabbim 😌😍
Aysnr11 ebrarmom08 Hadi inşallah dedim sana akşamdan beri var diye 😄 Allahım sağlıkla ilerletsin inşallah 🌸