Gamze_cnky Zeynepayse genelde stok yapmayın, pişik olursa elinde kalır diyorlar tecrübeli anneler , deneme-yanılma yoluyla alınmalı sanırım.
Smyye0303 Zeynepayse ilk 1 numara 200⁰ tane gidiyor 2 numara 1 ay giden diyen var 1.5 ay diyende bebeğine bağlı kilo alımına yani ister sleppyle başla ister Molfixle ben Molfixle baslicam ilk oğlumda slepyle başlamıştım sidik kokuyo beze iseyince kokudan sebeb sevmedim yani
EbruMD Zeynepayse sadece bir paket aldım yenidoğan 88li yarayıp yaramayacağına bakıp karar vericem stok yapanlar pişmanlık yaşayabiliyormuş
Merveaysem Ben çabuk büyüyorlar diye 1 no dan 150 tane 2 no dan 200 tane aldım devamını henüz almadim belki Pişik vs yapar memnun kalmam diye kullanmaya başladıktan sonra karar vericem doğuma var biraz daha sleepy aldim
elifcicek_07 Ben sleppy 100 tane 1 numara almıştım kullandıkta çok şükür bir sorun yaşamadım. Geceleri prima kullanıyoruz ama
Nurmert Ben 1numara 64lü 1pket, 2numarada 68li yine 1paket sleepy bionatural aldım . Pişik yaparsa diye stok yapmayacağım onun yerine ıslak mendil stoğu yapılabilir 🫣
Minikmucizelere Zeynepayse bence stok yapma arkadasim surekli farkli bez denedi hep pisik yapti çünkü en sonunda biti iyi geldi ondan aliyo artik sürekli
1cocuklumom Zeynepayse ben 12 haftalığım bez ve ıslak mendil stoğu yaptım 1 numara bez 96 adet 2 numara 280 falan 3 numara 300 tane civarı 4 numara fazla aldım o en çok giden bi de 5 numara aldım ondan da baya aldım uzun süre giden 4 ve 5 pişik vs yapmaz oğluma da kullandım
Ebebe Zeynepayse primadan yaptım ben daha kullanmadım ama 2 büyük 1 küçük paket 1 numara 5 paket 2 numara aldım (ekonomik paketlerden) 3-4 baya aldım şimdi 5 numara alıyorum. Sonuçta en iyi bez pişik sorunu olacağını sanmam