Ezgiyildiz944 Kızlar siz cinsiyeti ogrenmeye gidince ne yiyor içiyorsunuz ya artık öğrenmek istiyorum 6. Aya girdik üç seferdir ters pozisyonda giderken çikolata süt herşeyi içtim denedim siz ne yiyip gidiyorsunuz kontrole?
Gonul35 Ezgiyildiz944 turk kahvesi visne suyu hareketlndriomus bebegi ilk bbegmde visne suyu ve cikolta yemstm 11 haftaliktan ogrendm iknci cocgmu 21 haftalikkne ( bugun) ogrendm
Aysee1123 Ezgiyildiz944 Ben hiç birşey yiyip içmedim özellikle 12. haftada öğrenmiştim. Arkadaşım haftalarca uğramıştı ☺️ Sanırım tamamen şans gibi birşey yani 😂
Elcoo123- Ezgiyildiz944 ben 13. Haftada fetal DNA yaptırmasam sizin gibi öğrenemezdim sanırım bu bebekten bebeğe değişiyor ya bende detaylıya gittim 3 kere çağırdı doktor güzel fotoğraf vereyim size diye 3. De de beni evirdi çevirdi ben burda söylenen herseyi yaptım yedim ama o ultrason karnıma değince elleriyle yüzünü kulaklarını kapatıp arkasını döndü 😂😂😂
Ezgiyildiz944 Semasyy sürekli farklı doktorlara.gittim 4 5 seferdir doğal.olarak.merak ediyorum bazı cahiller de cinsiyeti öğrenip ne.yapcaksin sağlıklı olsun diyorlar.e tamam bende.isterim de merak ediyorum
Ezgiyildiz944 Gonul35 en son gittimde vişne suyu içtim kafa aşağıda dedi dua edelim yarın öğreneyim ya kaç.kez.gittim.😁
Ezgiyildiz944 Elcoo123- aynen bende detaylı ultrasona girdim cihazları renkli değilmiş şansıma bazı şeyleri olcebildi bazı yerleri yarım.kaldi cinsiyet yine öğrenemedim her seferinde kafa aşağıda arkası dönük uğraştı ama.mumkun değil dedi yarın ogrenirim umarım yine gideceğim😁
Mucizem14 Ezgiyildiz944 Yani bence bebekle alakali hic bisey yapmadim 13 haftada %95 kiz dedi 16 haftada kiz oldugu netlesti bebegin kryfine bagli biraz insallah yarin gosterir kucuk bey yada kucuk hanim 😊
GokcesMoMmm Ezgiyildiz944 benim gittiğim doktor kemik yapısından direkt söyledi göstermiyor kendini tombiş kız diye oluşumundan anlamıs
Ikimelekannesi_ Ezgiyildiz944 her doktora gittigimde ac karnina gittim bn herzaman en erkene aldim randevumu 12.haftam da %80 dedi bugunde %100 dedi ve bugünde ac gitmistim😄👶
2kedi1beybi Ezgiyildiz944 daha yeni bir videoya denk geldim Türk kahvesi ya da filtre kahve için diyordu Bi doktor muayene esnasında çekilmiş Bi videoydu hatta 😄
Ikimelekannesi_ Ezgiyildiz944 bugun erkek dedi doktorumuz 14+3 olduk bi kizim var 4 bucuk yaşında Allah’ım saglicakla dogurmayi bizlere nasip etsin inşallah 🌸nedense hic erkek annesi olacağımı hissetmiyorum 😄