affa 29hafdaligim.doktor bir hafda geride dedi. bazı hafdalar çabuk bazı hafdalar çok az ilerlediği için takmadım.ama düzenli olarak ne yersek kilo aldira biliriz? Mesela nee yedimde bebek bu kadar oldu dediginiz bir şey varmı? Rica etsem yazarmisiniz🥰.ben 3yil önce nakil oldum.o yüzden normal mis böyle bebeğin olması zaten doktor senden büyük bir bebek beklemiyorum dedi .taktik verində doktoru sasirtayim😍
Minikmucizelere affa sizden küçüğüm daha ama buradakilerden okudugum kadariyla yazayim😊kaşar kefir süt yoğurt yumurta bide internetten kabak cekirdeginin kilo yaptigini görmüştüm
Elifeski22 affa ben 35 haftalığım.. Kefir muz kaşar peynir süt yoğurt et tavuk balık yumurta.. tüketiyorum genelde ve 33+1 haftamda 2512 Gr olmuştu iki hafta önde gidiyor dedi ☺️
Catsofmom affa Kaşar peyniri, kefir, kabak çekirdeği, yumurta, kuru üzüm, muz aklıma gelenler. Özellikle tam yağlı peynirler ve çiğ kuruyemişler. Bir hafta denedim hepsini aynı anda 6 günde 810 gr aldı çocuk 🙈 sonra maddiyat olarak kaldıramadık
affa Minikmucizelere bende onları okudum da bilmiyom ne kadar yarıyor.bana muz ye dediler hiç bir şey yok .bu arada yaş kaç?
Minikmucizelere affa 22 yaşım kucugum derken hafta olarak demek istemistim😅😁 Bide internette karadut özünün iyi gsldigini okumustum canım
affa Minikmucizelere hee bende dicekdim bende 20 yım🤣🤣 .hafda olarak büyük olsamda yaşda küçüğüm sjsksk
Minikmucizelere affa ya ne guzel erkenden anne olacaksiniz benim hemen olmadi iki bucuk yil sonra cok sukur nasip oldu daha pazar gunu 16 haftalik olacagim cok şükür
Elifeski22 affa çok takmayın kafaya önemli olan sağlıklı olması 🥰 bizim biraz genetikten de kaynaklanıyor büyük ihtimal eşim ve ben biraz iriyiz bebekken de öyleymişiz ☺️