Merve1531 Kızlar fikrinize ihtiyacım var hediyelik konusunda çok kararsız kalıyorum sizce hangisiii? 🐣
Gamze_cnky Merve1531 en alttaki anahtarlık bence en iyisi , diğer dolaba ya da başka şeylere yapıştırmalı şeyleri atıyor insanlar bi süre sonra , kısmen haklılar da , bence anahtarlık iyi 👶🏽😊
Gamze_cnky Merve1531 Ben de bunu yaptırcam mesela inşallah, kullanan kullansın kolonyasını , sonrasını kendileri bilir 😅
Babyakca2891 Merve1531 ben 3 diyorum sebebi çocuk ismi olmaması magnetler felan bana saçma geliyor ben gittiğim yerden alıyorum eve gelip atıyorum milletin çocuğu benim dolabımda ne arasın mesela bende isimsiz biseyler yaptırmayı düşünüyorum
Merve1531 Mavidunyamm Benimde aklim 2. Olanda kaldı tanesi 14 dedi 25 adet düşünüyorum zaten ve aynı zamanda benim kızımın adıda Mihra olucak birazda ondan çekiyor sanırım 🙈
Gamze_cnky Babyakca2891 ben de böyle yazdım ama post sahibi fikrimi beğenmediği için cevap yazmadı 😬 ben de sevmiyorum isimli şeyleri , kullanmak zorunda da değil kimse , her sene 5 kişi doğuruyor her magneti asamam dolaba.
Babyakca2891 Gamze_cnky tabiki herkesin kendi düşüncesi ben sevmediğim birşeyi yaptırmam millete ayıp olmasın diye alıyorum ama eve gelip çöpe atıyorum çok yakınım dışındakileri asmam sanırım ama kisi nasıl isterse onu yaptırsın çokta ilgilenmemek lazım demekki yada onaylamak 😄
Merve1531 Gamze_cnky Post sahibi fikrini beğenmediği için değil şimdi gördüğü için cevap veriyor 1 🙂 2. Si asmak istemeyen zaten o insanın para verip yaptırdığını göz önünde bulundurarak değer vermeyip çöpe aticaksa bı zahmet almasın. Şahsen ben bu düşünceyle alıyorum. 🙂 3. Sü zaten 20-25 adet yaptırıp akraba ve en yakın arkadaş kısmına verilicek hayırlı akşamlaaarrr 🙂🙂🙂
Gamze_cnky Merve1531 Benden sonrakilere cevap vermiştiniz ama , şimdi gördüğü için yazıyor demeyelim biz ona :) siz bilirsiniz , fikir bizden , gerisi sizden 🤭
Merve1531 Gamze_cnky Ay kusura bakma senin cevap verme saatini geciktirdigim için 😂 sağol fikrin için 😉
gudmorningbeya Merve1531 makrome anahtarlığa bayıldım 2. Si çok eskidi artık 🫠 hastaneye gelen olmaz diye bende evde yakınlar için 1. Resimdeki gibi pileksi yaptıracağım 😊
Gamze_cnky Merve1531 Post açıp cevap bekliyorsanız , zaten cevap yazıp , teşekkür etmeniz gerekir. Ama siz fikirlerin beğendiklerinize yazabilirsiniz 🫠 bye.