Cans50 Kızlar merhaba 28+5 im şükür herşey yolunda fakat bugün sabah su gibi bir akıntım oldu ama kokusuz renkszi ve bildiğiniz su ama çok yoğun değil miktarbelitmek için söylüyorum avuç içi kadar gibi ama çok tedirgin oldum.İlk gebeliğin olduğu için kesede sorun var su mu kaçtı gibi düşündüm öyle olabiliyormuş kesede yirtık gibi vs ama geçen haftakontorlüm vardı şükür suyum normaldi rahim ağzı da normaldi.Doktoruma yarın soracağım ama yine de yazmak istedim bu tarz bir akıntı yaşayan oldu mu ssu gibi ?
Kubra11 Cans50 bende 24+2 deyim benimde öyle arada iç çamaşırımda su gibi ıslaklık oluyor ama normalmiş diye biliyorum
Aysnr08 Cans50 18+3 benimde öyle akıntım oluyor arada doktora söyledim normal dedi kuzenim ebe oda normal dedi gecmis olsun 🌹
Cans50 Aysnr08 içim biraz rahatladı teşekkür ederim inanın su kaçağı oluyor sandım naya korktum doktoruma da mesaj attım ama henüz dönmedi inş dediğiniz gibi normaldir
Aysnr08 Cans50 bende su sızıntısı mı oluyor diye korktum çok hatta kuzenim güldükçe ayakta kaldikca daha cok gelir dedi
Cans50 Aysnr08 evet doktorum da cevap gazdı mantar enfekstionu olabilir kontrole gel dedi inş sorum yoktur teşekkür ederim cevabınız için