Semaazz Kızlar hastane çantasına mama koyacak mısınız? Ben sarılık için önlem amaçlı koymak istiyorum. Birde koyacaksınız hangi marka koyacaksınız?
Nurmert Semaazz bende bunu merak ediyorum bide hastanelerin bazıları veriyormuş galiba koymaya gerek var mı ya da hepsi mi veriyor acaba
Bal_1604 Semaazz bende yeni doğum yaptım sütüm az olduğu için doktor evolvia önerdi daha tatsız anne sütüne yakın dedi isterseniz sizde deneyin
Kubraurganalper Semaazz bn aptamil almıştım ama almaz olaydım öyle bir gaz yaptı kii hemen bebelac gold a geçtim..
Bal_1604 Nurmert bende yeni doğum yaptım sütüm az olduğu için doktor evolvia önerdi daha tatsız anne sütüne yakın dedi isterseniz sizde deneyin benim son gün söyledi doktor vermediler belki her hastane vermiyordur mama
Nurmert Bal_1604 o zaman duruma göre hastanede bakmal lazım duruma lazım olursa hemen bulunmayacak bir şey değil sonuçta
Bal_1604 Nurmert bencede bende almamıştım bazı doktorlarda mama dostu oluyor hemen mama verin diyorlar duruma göre almak daha mantıklı hemde doktor ne marka ne miktar vermeniz gerektiginide söyler