Nurmert ezydn ben 23.hftamdayım benim de sadece sol kolum da ağrı ve uyuşukluk oluyor hatta parmaklarımı kapatamıyorum bile bide ödem var bende cumartesi günü soracağım doktora
AleynaResul ezydn ben daha 19+3 üm ama 3 gündür sadece sol elimin üstünde sebepsiz bi ağrı ve şişiklik var çözemedim
ezydn Egeminannesi ya öyle mi korktum doktora sordum bir şey demedi acaba normal değilmi dedim ne bilim
Egeminannesi ezydn bende bebek de 3 hafta önde gidince şeker yüklemesi yaptıralım dedi Dr yaptırdık bsy de çıkmadı ben gün boyu çok ayakta kalıyorum ayaklarım ondan şişiyor ama ellerimi bende anlamıyorum 😔😔 30 haftalık hamileyim bende
Nurmert ezydn sizde solak mısınız ben yoğun olarak solu kullanıyorum o yüzden mi tek o oluyor diye düşünüyorum da
bulmusnesrin20 Ben de sağ elim sola göre çok şişiyor ve uyuşuyor özellikle uzun süre hareketsiz kaldığım zamanlar da oluyor
ezydn bulmusnesrin20 valla anlamadım bende yürüdüğüm zamam özellikle sol şişiyordu ama bu sefer uyandığımda parmaklarımı açıp kapatamadım rahatça ve sadece sol olunca sorayım dedim
bulmusnesrin20 ezydn bol su içmeye çalış magnezyum da kullan eğer kullanmıyorsan, tamamen geçirmiyor ama en azından şikayetleri hafifletiyor
Nurmert Egeminannesi bnmkide aynı kapatamıyorum ağrı yapıyo uyuşuyor hepsi birden😞 güç kaybıda var bende