Pinklove Deletedmom_053 her yerde var canım, normal marketlerde bile var ped peçete falan satılan reonlarda
Deletedmom_116 Pinklove hayır aşko olmadı fazla yani oldunda taşıp dolmadı Ki bı hafta geçince azaldı iyice
Pinklove pinkpanter72 normal doğum olucak, bende ilk doğumda hasta bezi almıştım , ama şimdi herkes depend öneriyor diye depend aldım bende
kayra21 Benim sezaryen oldum ilk gün hasta bezi verdiler hastaneden onu kullandım ertesi gün çıkış yapacağım zaman depende geçtim paketi bitirene kadar evde kullandım çok rahat tavsiye ederim çok da iyi tutuyor pedle kıyaslanamaz bile
Bulbulyuvasi İlk olarak oha senin bir tane daha mı çocuğun var. İkinci olarak gayet kullanıslı gülüm ama bir tane daha al yanına istersen başta cünkü zırt pırt değiştiriyorsun altını
Pinklove Bulbulyuvasi Kızım cennette canım, oğlum ilk bebeğim olacak😔 Adet pedi alayım 1 pakette diyorum
adref94 ikiprensannesi__ rahatlık olduğunu düşünüyorum migrosta inditim var dün 16 adet 142 tl aldım almak isteyen kaçırmasın fiyat çok iyi
nefessmommm Pinklove ilk bebeğini neden doğumda kaybettin canım yaranı deşmek istemem ama korktum sormak istedim
Bulbulyuvasi Pinklove canped varsa onu da alabilirsin bir tık büyük bundan. Çok üzüldüm cennette şefaatçin olsun insallah