Dolunay_annesi Ben ayşegül hanıma gidiyorum ama testler çok fiyatlı olduğu için devlette yaptırıyorum yenidoğan yoğun bakımı var mı bilmiyorum bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim
HayalYaren Dolunay_annesi bende Ayşegül hanıma gidiyorum ayrıntılı ultrason için devlete gitçektim ama devlette CD resim felan vermiyorlarmış.hayattada ultrason fiyatı 225 lira ayrıca yeni doğan yoğun bakımı yok diye biliyorum
Ruzgarr Dolunay_annesi yenidoğan yoğun bakımı yok hastanenin.acil bir durumda ilk olarak karataş hastanesi doluysa baska hastanelere yonlendiriyorlarmis.
Hakyemez GlsmEker Bende Naile hanıma gidiyorum kaçıncı haftadasin canim memnunmusun ben 23teyim şimdilik seviyorum doktorumu ama ileride nasıl olur diye merak ediyorum
GlsmEker Hakyemez ben 33. Haftamdayım en başından beri gidiyorum ve memnunun asla bir sorun olunda çözüm bulmadan göndermiyor önlem alıyor ve ilgili 😊
Hakyemez Arka arkaya dizilmisiz 😍 En başta sen varsin inşaallah dogumlarimizda kolay olsun kizlar.Hastanedeki diğer doktorlara göre genç olduğu için insanlar tercih etmiyor ama bende çok pozitif enerji alıyorum kendisinden.İnsaalah ilk senin güzel doğum hikayeni okururz yureklendirirsin bizi ❤️
Betlab Hakyemez Bende Naile hanima gidiyorum ve 23 haftaligim :) Sirayla yapicaz insallah dogumlarimizi 😌
Dolunay_annesi HayalYaren HayalYaren ben kağıt olarak sonuçları devletten aldım götürdüm bugün bişi demedi cd ye gerek olduğunu düşünmüyorum senin kaç haftalık şuan
GlsmEker Ben bizzat kendim sordum yoğun bakım ünitesi var ayrıca sitesinde de yazıyor 11 kuvöz altyapısına sahip yenidoğan yoğun bakımı vardır diye
Hakyemez Betlab 3nisan canım benim de 😂😂 aynı anda yatabiliriz belkide ay ne güzel 😍 eklesene beni mrs_hakyemez
Elvn Arastrmalarima gore hayat hastanesinde yenidogan ygn bakim unitesi yok karatasla anlasmali oldugu icin karatasa gnderiyormus gerek dyarlarsa karatasta yer yoksa dewlete yolluyormus o yuzden bn karatasa gdecegim 😊asiri arastrdm