ElifKarata [silindi] bana bu şekilde soylemisti doktor uyguladım oldu. Sık birliktelik olmamalı demişti.
Ecemnm Deletedmom_78 gittim çok şükür iyiydi canlanmış hareket ediyordu kendimi boşuna tedirgin ettim 😌
Ikizbebeklerinannesi ssa239688 inşallah rabbim gönlüne göre verir canım çünkü o ol deyince oluyor bizimde bende polikistik over vardı eşimde hem sperm sayısı az hemde ileri hareketlilik çok azdi 6 yılın sonunda 2. Denemede tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım 3 yaşında ikizlerim var ve şuan 8 aylık hamileyim nasıl oldu anlamadik rabbimin hediyesi oldu bize .
ssa239688 Ikizbebeklerinannesi Onun adı mucize 😍😍 Bizede nasip olur inşallah yorulduğumu hissediyorum
iremnur_17 [silindi] eşiminin miktar azdı sayısı azdı morfolojisi çok düşüktü. Hamile kaldığım ay değilde 3-4 ay öncesi ov testi yapıyordum aldığım sayfa macun da satıyordu onu kullanmıştık beraber 1 ay sadece
dilekb67 [silindi] 13 yıl sonra kendiliğinden oldu.1 sene öncesinde tüp bebek vardı kimyasal sonuçlanan
Alottawarmheart Ecemnm maşallah canım bnm de gecen sene bir negatif tüp bebek var , bu ay ikinci aşılamamı yaptıracağım inşallah olmazsa da bahçeciye gitmek istiyorum , bizde hareketli sperm 9 milyon du gecen sene morfoloji yüzde 3 5 yıl oldu bnm 😔
iremnur_17 [silindi] hayır yapmadım dediğim gibi 3 yada 4 ay önce yapmıştım son kez öncesinde her ay yapıyordum çünkü yumurtlama da görüyordum yani. İşe başladım zayıfladım ve ne kadar etkisi oldu bilmiyorum ama hamile olduğumu öğrenmeden tam 1 ay önce bir tanıdığım umreden hurma getirdi bana ve eşime dua okuyup yedik normal hurmalar gibi değildi daha küçük ve yuvarlaktı
[silindi] dilekb67 yaa dile kolay 13yil sonra kendiligen olmasi ne güzel 🤲 Benim de 7 yil bitecek darisi bizlere olsun kardeşim 🙏🏼🤲