ssa239688
İlk yapılacak şey iyi bir doktor seçmek,biz azerbaycanıyız.7aylık evliyken doktora gittik,korunmuyorduk olmuyordu,kocam başka bir klinikde sperm testi verdi 0 çıktı,sonra araştırıp doktora gittik başka kliniye doktor kan testi,sperm testi,usm falan yazdı,kanda FSH LH hormonları çok yüksek çıktı,doktorun yanına girince kağıtlara baktı,ve çart diye suratımıza dedi ki hatta kocama üstüne basa basa dedi ki sizin hiç bir zaman çoçuğunuz olmuycak.Yalnız tüp bebek oda başkasının spermi ile.bizde kafamız allak bullak ağlayarak gittik eve,hiç sormadık ki neden sebep ne sıfır olmasına falan.ümitsiz bi şekilde 1 ay öylece yaşadık.Sonra Rusyada duyduğumuz akrabalarımızı tedavi eden bir doktor var,onu araştırdım,doktorun numarasını bulup aradım anlattım her şeyi.tesrlerin cevabına bakar bakmaz dedi ki e sizde hormonlar çok yüksek bu iki hormon yüksek olunca hamilelik mümkün diyil.ve boyun oldu ki ben düzelticem sizin çocuğunuz olucak.Ve dedik ki azerbaycandamı tedavi olsak yoksa ordamı daha iyi diye,oda gele biliyorsanız burası daha iyi dedi ilaçlar dah güçlü burda dedi.bizde düşündük taşındık geldik Rusyaya.Martda tedaviye başladık 2 ay içinde kocamın hormonları düştü normale,Temmuzda da sperminde artış vardı öncesinde tamamile 0 olan temmuzda artık 500 sperm ortaya çıktı🥹.Doktor bu neticeyle de hamile kala bilirsin dedi😍,Şimdi yine devam ediyoruz inşallah Allahımız bizi ve isteyen her kesi sevindirir😍
Onun için EN İYİ DOKTORU SEÇİN bence.Yoksa doktorlar işini kolaylaştırmak için tüp bebek diyor araştırmadan