MerveD007 ssa239688 bizim de düşüktü ileri hareket %15 di bu ay doğum olcak Allah izin verirse inşallah sizin de olur isteyen herkese nasip etsin Allahım 🙏
ssa239688 MerveD007 Allah kucağına almayı nasip etsin canım 🙏🏻☺️ sağlıkla inşallah. Herhangi bir takviye tedavi oldu mu
Masal-10 ssa239688 Valla esime doktor söylemiş karşılanmayan bir ilaçtı sperm kalitesi arttırıcı bir ilaç suya karıştırıp içiyordu canım ismini net bilmiyorum
ssa239688 Sebnem9593 demekki süreç uzasa da olabiliyor çok sevindim canım hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin
Edvuslayd Panioku Bnde 2 kez düşük oldu eşimin 30 hareketlilik şuan tekrar düşükten tam 1 yıl sonra hamileyim inşaAllah bunda sıkıntı olmaz
Amigurumi ssa239688 benim arkadaşımın eşininde sıfır çıkıyormuş hep hatta tüp bebek vs için uğraşacaklardı o ay hamile olduğunu öğrendi defalarca sperm testi yaptırmış hepsinde sıfır çıkmış. Şimdi çok tatlı bir kızı var 😊
Amigurumi ssa239688 bende Daha önce sürecini hiç bilmiyordum. Geçenlerde bende baya üzülüyordum anlattı bak üzülme olacağı varsa oluyor benim eşimin sıfırdı bak oldu diye rabbim şişede vizede tüm isteyenlere nasip etsin.
Edvuslayd ssa239688 benim eşimin 30 du ben keçi boynuzu pekmezi aldım o çok iyi dedi bikaç arkadaşım kullandı eşim bnde çatlatma iğnesi yaptım ve bu ay hamileyim hiç kafana takma olur Allahım izniyle sabretmek gerekiyor
ssa239688 Edvuslayd Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla 🙏🏻 bende o güzel haberi en yakın zamanda bekliyorum umarım çok bekletmez
ssa239688 Atlassmomm canım çok kez yaptım ayrıca Dr takibinde 2 defa yaptım bir kez aşılama oldu femara + çatlatma iğnesi olmayınca olmuyor işte 🥹