annelibebekli Kızlar ben işimde çok zorlandığım için doktorumdan heyet raporu istedim. Ayın 1 nde tek seferlik 45 gün heyet raporu verecek. Tam rapor bitimi de iznim başlıyor. İş yerim bu durumu sorun edemez değil mi rapor aldıktan sonra sorun yaratamazlar
iremcannn1907 annelibebekli etmez gebelik hakları var. Ama yinede idareciniz/yöneticinizle önceden görüşün. İş ahlakı gereği bunu yapsanız yeter
Lionmom1 annelibebekli ben de özel sektördeyim kurumumla görüşüp rapor aldım anlayışla karşıladılar. Biraz karşıdaki kişinin insafına bağlı sanırım bu durum.
annelibebekli Nurdan11_ bende öyle biliyorum ama bir şey yapamazlar değil mi diye sormak istedim. O kadar biktirdilar ki doğum sonrası çalışmayı da düşünmüyorum zaten
annelibebekli iremcannn1907 ben onlarla her şeyi görüştüm ne zaman çıkacağımı zorlandığımı felan aşırı derecede mobbing yapmaya başladılar. Umursamamaya başladılar. Ağır işleri gerekti tek başıma yaptım sadece sisteme raporu işleyen mali müşavir biliyor o bile söyleme degmezler 2 gün önceden bile söylesen o 2 günü burnundan getirirler dedi. Benim de kafam çok karışık ama önceden soylemek gelmiyor içimden
Nurdan11_ annelibebekli raporu aldıktan sonra çıkaramazlar canım. Muhasebeciyim bir kez başıma geldi. Sürekli rapor alan işverenimin işçisini çıkaramamıştım. Rapor bittikten sonra çıkarabilmiştim. Cezası var çıkaramaz
iremcannn1907 annelibebekli haklısınız maalesef özel sektörde böyle acımasız olabiliyorlar. Aslında yasal hakkınız ama anlat anlatabilirsen 🤷♀️
annelibebekli Lionmom1 maalesef söylesem anlayışla karşılamazlar bir şey yapamasalar da çıkana kadar durmazlar hep bı mobbing
Tugcrdnn annelibebekli özel sektör öyle canım hep kendilerini düşünüyorlar. Bende heyet almadım ama 10+10 şeklinde rapor alıyorum yasal iznime kadar. Rapor alınca söyle baskı yapıyorlarsa o saatten sonra zaten çıkaramazlar.
annelibebekli Tugcrdnn Daha erken ayrılmak istedim ama doktorum bu ay sonuna kadar idare edebilirsen bekle rapor üstüne rapor bindirmeyelim ben sana sonra 45 gün heyet vereyim deyince ona yok diyemedim. İş yerinde bayıldım bı defa tansiyonum çok düşüyor zaten ambulans çağırmışlar sonrasında 5 gün rapor aldım havalar çok sıcak diye bayılıp hastaneye gittiğim gün başlamıyor diye ücretimi kestiler. Çok garipler gerçekten
Tugcrdnn annelibebekli sizin daha var o zaman 32. Haftanıza ben 29. Haftamda fenalaştım az bir zaman kalınca üst üste rapor vereyim dedi doktorum. İş yerime kalsa 37 ye kadar çalışmamı istediler😵💫