Minik1Civciv 29+5 haftalığım kilo 1500 boy 35 dedi boyu bana kısa geldi sanki çünkü 27 de de boyu 35 di. Boyu kısa gibi geldi dedim haftasıyla uyumlu bi sıkıntı yok dedi doktor. Ama korkuyorum. Boyu kısa gibi geldi uzar mi. Bi sıkıntı olur mu 😔😔😔
Youngmotherr Minik1Civciv yok canım normal ultrason zaten yanıltıcı payı var o yüzden takılma bu kadar benim kaçtı hatırlamıyorum şimdi en son 39+4 de gittim 3583 gr 55 cmdi şimdi 40+2 yim kaç olduk bilmiyorum
mekselinaa Minik1Civciv Benim 30+1de kilo 1200 dedi 2 hafta gerilik varmış çok üzülüyorum herşey de yiyorum aslında
Minik1Civciv Youngmotherr ayyy maşallah kuzum ya boy ve kilosu çok iyi senin bebişin. hesaplama yapmayı bilmiyorum bilsem yapcam da
Sebnem9593 Minik1Civciv 28+5te 1185 qramdi Bence senin de normal 30dan sonra daha çox kilo alıyorlar boyları uzuyor
Minik1Civciv Youngmotherr ben mi yanlış anladım acaba ya yada doktor mu yanlış gördü. İçimi rahatlattın kuzum ya Allah razı olsun senden 🥹♥️🌸🥰🥰🥰🥰
Minik1Civciv Youngmotherr ayy amin canım benim cümlemizin inşallah Allah razı olsun senden çok teşekkür ederim ♥️