Ervaduru Merhabalar 30 haftalığım uzun zamanlar tuzsuz yiyorum ekstra bişey yemiyorum tansiyonumu artıracak hiç bişey yemşyorum gündüxleri tansiyonda sıkıntı olmuyor ama yatmadan önce bakıyorum 2 3 akiamdır 13 8 13 9 dogum olur mu bu sekilde doktor 14 9 olursa direk gelirsin dedi
peri5860 Ervaduru Canım 13-9 olduğunda Alfamed al bence doktorum bana öyle demişti hatta doktoruna sor kullandirir belki Alfamedi
Minisbebegim2 Ervaduru bende 35 haftalık hamileyim bugün sağlık ocağı kontrolüm vardı idrarda protein pozitif çıktı tansiyonum 12-8 sadece dün 13-8 çıkmıştı tuzu vs yasakladı doktorum 4 saatte bir tansiyon ölçüp not alacağım🤷🏻♀️ Benimde tansiyon problemim yoktur normalde neden böyle oldu anlamadım
aysglemrkn Ervaduru benimde öyle şişlik ve ödem de var doktorum 14 olduğu an gel bakalım dedi ama ilaç felan vermedi idrar tahlili yaptırdı protein az var çok büyük risk yapmaz dedi haftaya tekrar gidecem sürekli su iç dedi ödemini at dedi yorulmadan dinlen dedi öyle yapıyrım sürekli ölçüm yaoıyeom normalde tansiyonum düşüktür ama hep 12 ve 8 üstü çokouor ona rağmen
Elis-im Ervaduru Kan ilacı bana onu yaptı her gün içiyodum yüksekti haftada 2 ye düşdüm 12 lere indi şükür sizde nasıl olur bilmem🤷🏽♀️ (Ferra senol)
Sevdaltun Ben 22 haftalıkken 15 12 çıkmıştı kasıklarıma ağrı girdi doktor alttan baktı sıkıntı yok dedi bebek gayet sağlıklı dahiliye yönlendirdi kansızlık ve demir eksikliğim çıktı hap verdi şuan 28 haftaligim daha öyle br sey yaşamadım
Ygmrcylin 13,9 a ilaç veren doktor kendını sorgulasın ilacın da zararı oluyor yani, ben 14 leri gördüm 1 hafta boyunca takip ettim bir kaç kez öyle çıktı sonra düzeldi o yüzden takıp et sende Benım senin haftalarda hep 13 ,7 felan çıkıyordu normal dıyordu
Ervaduru Ygmrcylin bunu duyduguma sevindim vallahi doktor da bana 14 9 olursa önemli dedi bende yazdım ilaç başlasam die.
aysglemrkn Ervaduru bende öyleyim panik yapıyrom oda daha çok artmasına sebep oluyor ama ben şunu da farkettim tatlı türü şeyler de yüklseltiyor biraz önce üzüm yedim bayağı yükseldi tuzla beraber tatlıyı da kesmek gerekiyor