Koalammm İzmirde yenidoğan sünneti yapan hangi devlet hastaneleri var bilen varsa yardımcı olabilir mi? Bazı hastaneler iki yaş altı yapmıyor diye duydum.
Aybuke_35 Koalammm genelde devlette sıra olmuyormuş yani çok ileri tarihlere gün veriliyormuş bende özel klinik bakıyorum İzmir’de
Koalammm Aybuke_35 bende ozel araştırayım bakalım fiyatlar ne kadar acaba hiç bilgi aldıniz mı klinikten uçuk fiyatsa mecbur devlette yaptırmam gerekicek
Aybuke_35 Koalammm hiç bi fiyat araştırmasına girmedim yine 5 6 binden aşagı değildir diye tahmin ediyorum günümüz şartlarında maalesef
Aybuke_35 Koalammm çocuk cerrahisi bölümünü arayıp bilgi almak lazım benim oğlumun gelmesine 2 hafta kaldı kırkı çıkmadan sünnet ettirmeyi düşünüyorum yaşadığınız ilçeye bağlıda yoğunluk değişir bence
Koalammm Aybuke_35 benimde aynı şekil bir buçuk iki.hafta felan kaldı kırkı çıkmadan yaptrmak istiyorum bende ama devlette çok ileri atarlarsa mümkün olmaz
Sedef_rengi Koalammm kızlar öğrenirseniz buraya da bilgi verir misiniz benim oğlum da 1.5 ay sonra doğacak Allah’ın izniyle erken sünnet ettirmek istiyorum ben de