trksrt Hanımlar merhaba, 7. aydayız hâlâ doktor seçemedim. Doğal doğum desteklisi doktor arıyorum. Sema Yılmaz hocaya daha önce giden var mı memnun kaldınız mı?
yesilkahve trksrt ilk hamileliğimin son iki ayında ona gitmeye başladım doğumumda onda oldu, şimdi 26+1 deyim başından beri ona kontrollüyüm çok da memnunum nasipse yine onunla olacak doğumum 💜
Umayy27 trksrt İstanbul safak hastanesi alber kazado kesinlikle çok iyi bir doktor normal doğumu destekliyor çok ilgili ve anlayışlı bir doktor
kubraytekinayan yesilkahve inşallah sizin gibi bizde memnun kalırız perşembe gününe ilk muayenem için randevu almayı düşünüyorum ilk doğumum sezeryan oldu bu doğumumu inşallah ssvd düşünüyorum ☺️ Hayırlısıyla
yesilkahve kubraytekinayan inşallah 💜 ssvd konusunda da baya başarılı olduğunu duydum. Bazen randevuları çok dolu olabiliyor kontrol edin boşluk bulunca bencede hemen gidin, umarım çok güzel geçer 💜
yesilkahve kubraytekinayan Maalesef güncel fiyatları bilmiyorum, en son zam gelmişti geçen ay gittiğimde güncel fiyatı soracaktım ama aklımdan çıktı, inşallah sonraki kontrolümde öğrenicem 💜 ama bildiğim kadarıyla normal ve ssvd fiyatı farklı oluyor ama tabi emin değilim
nimesay94 kubraytekinayan ben 3 ay önce Sema hanımda yaptım ssvd kesinlikle memnun kalmadım bebeğim oksijensiz kaldı 1 buçuk ay yoğun bakımda kaldı şuan da da beynınde hasar var
trksrt nimesay94 geçmiş olsun.. bebeğin oksijensiz kalması sema hanımdan kaynaklı mı oldu tam olarak nasıl bir süreç oldu,size yaklaşımı nasıldı?
nimesay94 trksrt gece başladı benim doğumun 6 cm olunca geldi doğum anında yönlendirmedi beni zorlandığım halde sezeryana almadı . Kapıda ablam bekliyoruz ablama kardeşin doğuramıyor demiş böyle diyeceğine keşke beni sezeryana alsaydı belki bebeğim bu kadar zarar görmezdi . Doğum sonrası da bebekle ilgilenmedi sormadı bile doğru düzgün
kubraytekinayan nimesay94 çok üzüldüm Rabbim şifasını versin inşaAllah peki ssvd ücreti nekadardı 3 ay önce ? Şafak hastanesinde
nimesay94 kubraytekinayan 17 bin ıraya vereceğinize daha iyi bi hastaneye gidin bence yoğun bakımı felan da berbat kısacası hayatımın hatası o hastane
nimesay94 trksrt bence aklı olan o hastaneye gitmesin diyorum o kadar para veriyorsunuz hiç özel gibi değil
kubraytekinayan trksrt çok fazla bi ücret ssvd yi destekliyosunux mağdem biraz daha uygun fiyata yapın millet o parayı nasıl vericek diye hiç düşünmüyolar gerçekten yazık günah ya