1prensesannesi_ Yirmisekizaralik Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah doğurdum diye de post açarsın hikeyeni bizimle paylaşırsın şimdiden Rabbim yardımcın olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻☺️🥺🥺
1prensesannesi_ Yirmisekizaralik kendini hiç sterse sokma bebegine odaklan onu alacağın anı düşün kendini rahatlat kolay doğumlar diliyorum 🤲🏻🤲🏻
Serap-asel Yirmisekizaralik hıc korkmayın zamanı gelmiş Allahın ıznıyle bısey olmaz ben 36+0 haftadayım doktora gttım biraz önce bebegın suyu azıcık azalmış dedi ultrasona baktı bebeğe gıden kan akımı felan gayet ıyı dedi eğer su çok azalırsa erken alırım biraz dedi ğazartsı bıdaha gel dedi bakalım dıe ben sabahtan berı ağlıyorum ama dua edın bana sızde sızın bayağı gecmıs zman bısey olmaz Allahın ıznıyle
Momkids- Rabbim yardımcın olsun dua et sakin kal bebeğine odaklan sadece korkma panik yapma herşey akışına bırak canım Allah büyüktür 🤲🌸
Serap-asel Momkids- 36+0 haftadayım doktora gttım biraz önce bebegın suyu azıcık azalmış dedi ultrasona baktı bebeğe gıden kan akımı felan gayet ıyı dedi eğer su çok azalırsa erken alırım biraz banada dua edermısınız post acıktım ama bı gelın kaynana postu deıl dıe yorum yapmıyorlar
Yirmisekizaralik Serap-asel Rabbim size de kolaylık ve hayırlı zamanda hayırlı doğum versin ilk doğum bende endişelendim çok ağladım şuan sakinim
nur__a Rabbim tüm dua isteyen annelere yardım etsin, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alaşım inşallah🙏🏻
Rabissssscee Yirmisekizaralik rabbim sağlıkla evladınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah 🥰 korktuğunuzdan korusun hayırlı ve kolay doğumlar olsun ♥️🌸