Nisanyagmurum Haftamda Serklaj oldum 17. Haftadayim sağlık ocağında yapalım dediler doktoruma gitmeden yaptırmim dedim sizler ne zaman oldunuz
ddilaraa Nisanyagmurum Ben de 20 haftalıkken serklaj oldum 2 dozu gerek görmediler 28. Haftada ilk dozumu oldum
Seydaa123456 Nisanyagmurum bende serklajlıyım doktorum önermedi erken dogumu tetikleyebilir nasıl bir reaksyon vericek bilemiyoruz şuan dedi
Ebrrru Gzdece formda gördüm sizi tetanoz yaptırmadım yazmışsınız bende yaptırmadım biraz korkuyorum ilk gebeliginiz mi önceden aşınız var mı acaba kaç yaşındasınız ben 29 yaşındayım ilk gebeliğim çocukluk dönemi dışında aşı hiç olmadim
Gzdece Nisanyagmurum normal gebelerde bile kasılma yaptığı için bizim için tehlikeli ama bu konuda sizdeki riske göre doktorun karar vermesi önemli.
ddilaraa Nisanyagmurum bence de en doğrusunu doktorunuz bilir. Bana da yapmayalım vs dediler doktorumu aradım o da yapılmasını uygun gördü
Dusenerler Nisanyagmurum bende serklajliyim doktorum sadece 1 doz vurdurmami istedi 2. Dozu vurdurtmadi
Gzdece Ebrrru okul döneminde yapılan aşıdan başka tetanos aşım yok 33 yaşındayım. İlerleyen dönemde olursun da demedi gereği yok dedi doktorum perinatolog.