noble1 her ay aynı soru ama cidden maks böyle oluyor benim test 🤷🏻♀️ pik sayabilir miyim? Adetim düzenli ve Tahmini yumurtlama günüm bugün zten.
dnzasl noble1 benim de test hep bu şekilde kalıyor. Ne olur ne olmaz diye değerlendiriyorum ama . Sebebini anlayamadım.
Ezel16 noble1 Bu test yumurtlama değil T çizgisi silik yani .. Pko veya pkos mu var ? Yumurtlama ile ilgili sıkıntınız olabilir testiniz her ay böyle ise ama bu ay ilk kez böyleyse kadınlar her ay yumurtlama yaşamazlar.. Bu ay yumurtlama olmaz diğer ay olur.. Ya teste devam edin geç yumurtlama olabilir ya da bu ay yumurtlama olmayacak.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻
Tklc noble1 canım her ay böyle oluyor ve kontrol çizgisi kadar koyulaşmıyor ise bir doktorla takip yapmanı öneririm yumurtlaların yeterli olgunluğa ulaşmıyordur ya da sıvı alımın fazla olduğ için net çıkmıyordur
noble1 Ezel16 testte böyle görüp doktor kontorlünde yumurtlamayı gördü doktor daha önce, adetim de çok düsenlidir herhangi bi sıkıntım yok. ama hep böyle testim anlamadım :/
Ezel16 noble1 Çok entresan testi yapmadan önce 2 saat sıvı alımını kesiyor musunuz ? Lh hormonu derişik olmaması lazım çünkü vücutta o yüzden sıvı alımı kesimi önemli ..
noble1 Tklc Yaa öyle bi sorun olabilir mi :/ doktor kontrolüne gitmiştim daha önce hiç bi şey demedi aslında, mart ayında da bi kaybım var gebelik oluşmuştu aslında yani :/
Ezel16 noble1 O zaman yumurtlama ile alakalı bir problem olabilir bir uzmanla görüşün.. Bu hiç normal değil çünkü..
Tklc noble1 gebelik bundan biraz daha koyuluktaki yumurta ile de oluşuyor ama maalesef sizinki gibi düşükle sonuçlanıyor. Sağlıklı gebelik için yumurta kalitesi ve sperm kalitesi yüksek olması gerekiyor