Esmanur43 38+1 olduk doğum bekliyoruz artık ve çevremde hemen hemen herkes doğum yaptı sağlıklıca kavuştu ama niyeyse ben kavuşamıyacakmışım gibi geliyor nasıl atlatırım bu durumu sizde de aynı stres var mı acaba 🥹
aslanprenses_ Esmanur43 strese girmeee🥰 bak çok az kaldı güzel güzel dualarını et. Sağlıkla gelecek bebeğim de. Herkes seninkini aynı stresi yaşamıştır. Her şey güzel olacak 😇
Hizligonzales Esmanur43 Alah korusun bu zamana kadsr saglikla gelmis cok sukur biseyde kalmamis saglikla gelsin ins. Valla daha vaktim var 32.haftadayim ama bian once dogurmak istiyorum artik bende vakit gecmiyor diye strese giriyorum ikinci bebegim bian once dogsun saglikla oda bende kurtulayim😄
tgcearici Esmanur43 37+1 ben de zor bekliyorum artık son 20 gün ama her an olabilir hissinden mi bilmiyorum 9 ay geçti 20 gün geçmeyecek gibi Vajinal varisim de var gebelikten sonra geçer diyolar hafiflemek istiyorum artık
Zeynepsyhn Esmanur43 Seninle aynıyız 38+1 artık çıksın da seveyim istiyorum zaten yeterince korkum var çevreme yansıtmak istemesem de nasıl olacak ne an olacak diye düşünmeden edemiyorum ama sanki gelmeye niyeti yok 41 haftaya kadar kalıp suni yemekten korkuyorum 🥲
Neslihannayaz Ben daha 34+4 günlükken başladı stresim her an gelecekmiş gibi bekliyorum nasıl olacak bakalım
Esmanur43 aslanprenses_ inşAllah ya şeytan diyor git sezeryan doğur gel beklemek stresimi arttırıyor sanırım ya da bilemiyorum aklıma her şey geliyor 😔
Esmanur43 Hizligonzales ay sizin birde ikinciymiş demekki kaç tane doğurursak doğuralım hep aynı duygular yaşanıyor demek ki🥹
Esmanur43 tgcearici ağrıdan sancıdan büyük göbekten ödemden değil de başına bir şry gelir diye korkuyorum 🥹
Esmanur43 Zeynepsyhn inşAllah sağlıkla alalım kucağımıza gerçekten o kadar korkunç hisler ki bunlar 😔
Mydnz Esmanur43 38+2 yim cumartesi sezeryan olacağım. Ve inan bende sen gibiyim sanki ben iyileşemeyeceğim dikişlerim çok acıyacak kıvranacağım gibi kaygılanıyorum çocuğa nasıl bakacağım kaygısı yok ya çok ağrım olursa diye korkuyorum
3Tospikannesi Esmanur43 Olmaz mı 2 çocuğumu 36 haftalık doğum yaptım ama bu 3.sıpam 37+3 oldu (e-nabıza göre 38 haftalık 😁) yok gelmiyor kasılıyor toplanıyor sancım ağrım oluyor ama tık yok
Esmanur43 3Tospikannesi ay Allah ım inanmıyorum ya 😅 bu bebeğinizi de sağlıkla alın kucağınıza inşAllah🥰