Aysegull123 Merhaba arkadaşlar 13. Haftada doktor kemik yapısı erkek dedi Yüzde 80 dedi %20 değişebilir kız olabilir dedi böyle olup değişen var mı
iremkoftercioglu Aysegull123 12+4 de %80 erkek dedi sonra da hep erkek olarak devam etti 24. Haftadayım 😂
1cocuklumom Aysegull123 bana da bugün 12+0 kıza benziyor dedi ama değişebilir dedi 14 de bi daha gidecem bakalım
Zelihaa1409 Aysegull123 Bana 13 haftada yüzde yüz erkek dedi 21 deyim değişmedi.İyi bi dr ve ultrasonsa erkek bebeği daha net anliyolar.
Civcivinannesii Bende 11+5 te erkek tahmin edildi. Merak ediyorum değişebilir mi diye başına gelen oldu mu?
HMH Aysegull123 dün 12+2 erkeğe benziyor pipiye benziyor ama klitoris de olabilir dedi 16da tekrar bakacaz dedi sonra biraz daha baktı hazırlık yapmayın ama pipiye benziyo dedi bakalım ☺️
Tugbazdmr Aysegull123 11. Haftada kıza benziyor ama tahminim bu yönde dedi. 20. Hafta ayrıntılı ultrasonda kız olduğu kesinleşti 🥹
Ztopki Aysegull123 bana 15 haftalik iken kesin kız dedi güvenmedim burda okuduklarimdan dolayı ama 3 ayrı doktor kesin kız diyince inandım dün detaylıda da kız dedi değişmedi yani 🥰