aminehumamoms TugbaOzarin bence uygun değil canım şuan hepsiburada molfix ikinci üründe %60indirim var ben molfix aldım 240tanesini 350ye aldım tanesi 1.40kıruşa geldi bakmanı tavsiye ederiim
Aslan10 TugbaOzarin baby tuco öneririm sleppyle rs değer hem uygun kampanylari takip ederseniz 1 alana 1 bedava oluyor 180 tane bezi 200 tlye aldım normalde de çok uygun zatn 80 tanesi 197 tl 2.40 kuruş tanesi bi bakın
TugbaOzarin aminehumamoms siz bir numaradan mı aldınız tanesi 1.40 a baktımda daha pahalıya geliyor link atma şansınız varmı
Yazmelegi_ aminehumamoms yaa gayet iyiymiş indirimli olunca bizim bez 1.75 e felan geliyor ama boyle indirimli her zaman bulabilir miyim acaba
aminehumamoms TugbaOzarin sepete ekleyince 2paket fiyatı düşüyo marketlerde molfix bebek bezi tanesi 3tl canım ben çok araştırdım en uygun burda
aminehumamoms TugbaOzarin bu indirimleri takip etmek isterseniz instgramda aycancablog var ordan bakıyorum ben bebeğimin herşeyini onun paylaşımlarıyla aldım indirimden 🥰
aminehumamoms Yazmelegi_ canım sürekli indirime giriyo aycancablog var instgramda takip edin hikayelerinde 7/24indirimleri paylaşıyo
aminehumamoms Yazmelegi_ bitek molfixin değil tüm bebek bezlerinin indirimlerini bebek ve çocuk üzerine çok şey paylaşıyo ben bebeğimin herşeyini onun sayesinde indirimlerden aldım 🌸