xbebegimx 28 haftaligim kizlar 61le hamile kaldim 3_4 gun oncesine kadar 67 kiloydum bugun 65e kadar dusmusum var mi basina gelen terslik bnde mi beyaz ekmegi kestim acaba ondan midir yoksa sicaklarda terden mi gidiyor😃
Aicsnpj4 xbebegimx ben ilk 3 ayda 4 kilo verdim ama karnım vardı şu an 4 e gireceğiz ama son gittiğimde tartılmadığım için aldım mı verdim mi bilmiyorum sıcaklardan bence
ladyax xbebegimx bende 28 haftalığım 3 kilo almıştım 1 i vermişim yine sağlık ocağı doktoru baya korkuttu bebeğin gelişmez yemek yemiyor musun diye yiyorum halbuki hemde her şeyi ben panik koştur koştur doktora gittim 1500 gram bebek tosun gibi dedi doktor 😂
Mrvcakatt xbebegimx ben de abur cuburu kestim 3 kilo verdim 16 haftalik.. bari 2 3 kilo daha gitsin diyorum
Mrvcakatt xbebegimx evet yaa , suan 66.6 kiloyum boy 168. Az da yemiyorum standart yiyorum 2 ogun 1 ara.
xbebegimx Mrvcakatt karbonhidrat , hamur isi , meyve flan fazla yemezsen cok sismezsin demsti doktorum skerden korktugum icin kestim bnde 🙂
Mrvcakatt xbebegimx aynen gunde 1 meyve yiyorum. Tam bugday ekmegi de yiyorum. Doguma kadar 7 kilo aliyim yeter
BetulMom xbebegimx ya kızlar selam.14.haftaya girdik ben 4kilo verdim.bulantı kusma yüzünden hiç yiyemiyorum. Hatta sabah yine serum taktırdım.ama hiç karnım yok öyle 😔bişey olmaz dimi.en son kontrolüm 1buçuk hafta önceydi.sen vermişsin ama bebek iyi maşallah dedi hatta hareket falanda etti maşallah onu da gördük☺️
xbebegimx BetulMom olmaz cnm sonraki haftalarda senden beslenmeye basliyor zaten, 16-17 gibi bitmisti benim bulantilar
MF0127 Kızlar bende kızımda çok istahliydim 1 ayda 5 kilo almıştım. Ama bu hamileliğim zor geçiyor resmen aç yaşıyordum 1 hafta öncesine kadar 1 ayda 4 kilo zayiflamışım. 😅