elifnurc Hasretidil ilk devlet hastanesine gittim dusuk dedi.kurtaj olmam gerekiyomus olmadim suan ozele geldim.kan.aldilar renkli ultrason istedi doktor sira bekliyorum 😣😣😣
melegin-annesi Ben de 5+6 haftalık hamileyim ilk gebeliğim biraz süpriz oldu açıkcası heyecanla kalp atışını duyacağımız günü bekliyoruz 🤗♥️
Melikelikelike Ahsenserra kalp atışı varsa Mol gebelik olma ihtimali sıfır. Boş gebelik mol gebelik aynı şeydir. Allahın izniyle bi sıkıntı olmaz
Yfm42 Hasretidil seninle aynıyız canım bende 5+4 gecen hafta gittim kese vardı kalp atışı için on beş gün sonra gel dedi onu bekliyorum 🤗🤗
Hatciey Hasretidil bende bi problem yoktuda eşimde varikosel vardı bu ay ameliyat olacaktı ki gerek kalmadan ben hamile kaldım
Enesnazan8181 Hasretidil bende 7 haftalık oldum canım benimde 4 5 haftalıkken kasık ağrımdan başka bi belirti yoktu şimdi Miğde bulantılarım başladı iştahsızlık halsizlik sürekli bi uyku hali durumum bu 😕☺️
Hasretidil Enesnazan8181 benimde mide bulantım arada vurmaya başladı bugünde kasiklarim çok ağrıyor 😔