Hasretidil Kızlar ben 5+4 yim ama hiç belirtim yok ara ara çok nadir kasık ağrım oluyor hemen geçiyor.. sizler nasılsınız ?ve ne zaman doktora gittiniz ?
Gonca0881 Hasretidil ben de 5+6 dayım ikinci bebeğim nasip olursa😊 bir tane oğlum var 8 aylık bu biraz kaza oldu adetimden iki gün önce test yaptım ertesi günü doktora gittim bugün de bulantılarım başladı 😪
Yfm42 Hasretidil seninle aynıyız canım bende 5+4 gecen hafta gittim kese vardı kalp atışı için on beş gün sonra gel dedi onu bekliyorum 🤗🤗
Enesnazan8181 Hasretidil bende 7 haftalık oldum canım benimde 4 5 haftalıkken kasık ağrımdan başka bi belirti yoktu şimdi Miğde bulantılarım başladı iştahsızlık halsizlik sürekli bi uyku hali durumum bu 😕☺️
Kaderbala Hasretidil Ben dördüncü haftaya yeni girdiğimde öğrendim. Ağzıma metal tadı geliyodu sürekli ve göğüslerin hassaslaşmıştı. Şuan 5+1 iz 👼 🤰
Hasretidil Mylifeee inşallah bizde duyarız görürüz minigimizi herkes sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️
Hasretidil Nerm7n inşallah bakalım 😂 bunun için inşallah diyeceğimi dusunmezdim 😂😂 mide bulantısı ağrılar vs siz kaç haftalıksiniz ?
Mylifeee Hasretidil amiiin canım aminn benim dün kahve akıntı basladı acile gittim bölgesel kanama düşük tehdidi dedi ama bebek ii dedi bakalım Allahım bize kötü şeyler yaşatmasın inşallah
BL08 Deletedmom344 haykirmak istiyorum birde herkesden tebrik almak istiyorum.sanki birtek ben hamileyim😂