Benanneyim 39+5 oldum çok kötüyüm kızlar.halsizim vücudumda direnç yok ne yesem midem aşırı bulamıyor tuvalete geliyorum kusmaya kusacak gibiyim ama kusamıyorum böyle olan var mıydı gerçekten dayanamıyorum artık 😔
Benanneyim Gizce malesef canum 40+4 oldum belirtiler aynı normal Doğum bekliyoruz sadece dün geceden beri hafif hafif adet sancısı gibi belden kaşığa doğru vuran ağırlarım başladı bekliyorum eğer olmazsa zaten salı günü yatışım yapılacak suni sancı ile
Gizce Benanneyim ben de pazartesi 40+0 olucam doktor pazartesi gel tekrar görüşelim dedi.inşallah hayırlısıyla dünyaya gelsin bebeklerimiz.
Ntlz Benanneyim canim sende kahverengi sumuksu bi akinti oldumu hic bende 40+2 gunluk oldum dun ve bugun kahverengi sumuksu bi akinti geldi. Ama cuma alttan muayene oldum ondan sonra eve gelince pembemsi akinti geldi sonra kahverengiye dondu. Sende oldumu ?
Gizce Ntlz 39+3 te muayene oldum perşembe günü ve o günden düne kadar o akıntı oldu canım kahverengi sümüksü.bugün yok sadece
Benanneyim Ntlz yok canım nerde keşke olsa 40+5 olduk tık YÖK salı günü suni sancı ile yatışım olacak
Ntlz Gizce gunde gectikce tedirgin oluyorum ya bide gelmedikce stres heyecan korku daha kotu yapti beni
Ntlz Benanneyim evet nettende baktim oyle yaziyo. Canik valla hepimiz icin dua ediyorum insallah bu gece bebislerimizi saglikli bi sekilde sancisiz acisiz kucagimiza aliriz insallah🙏🙏🙏🙏