Sezenn_ Elanin_annesi ilk hamileliğimde makat gelişten dolayı 39+0 da sezaryen doğum ile alındı. Şimdi 2. ye hamileyim pazartesi gün alacağız 39 haftayı aşmayız dediler gün için ama kaçta alırlar bilmiyorum gün alınca yazarım yine buraya . Herhangi bir sağlık sorunu yoksa ne kadar kalsa elbette o kadar iyi anne karnında 🌸
Melek-18 Elanin_annesi son gün bile ultrasonda bakıldı dönmediği için 39+5 te makat geliş sezeryan oldum
Estan Merhaba benim bebeğimde makat gelişti doktor 38.haftada almak istedi ama ben 39+1 de sezeryan oldum ne kadar anne karnında kalsa o kadar iyi diye düşünmüştüm tabi doktorumda onay vermişti tehlikeli olacağını söyleseydi hiç bekletmezdim
Elanin_annesi Estan Allah analı babalı büyütsün :) tabiki bebeğin tehlikeli bi durumu yoksa 39 ya da 40 da dönmesi çok mu zor ki 38de alıyolar imkansız mı yani dönmesi son ana kadar bile dönebilir diyolar🙄
Elanin_annesi Pinklove hayır. Sadece daha vakit var döner dedi ama dönmezse 38de sezeryan dedi de bebek 39da ya da 40a kadar dönmez mi vakti daha varken
Elanin_annesi Pinklove inşallah bakalım. Bir kaç egzersiz denicem 2 hafta sonraya randevum var umarım bir işe yarar