gulsahklkn Güzel annelerim doğumunuzun gerçekleştiği gün daha doğrusu doğum daha başlamadan önce kendinizi gün içinde nasıl hissediyordunuz ne gibi problemleriniz vardı 🥰🌸
Poncik38 gulsahklkn ilk gebeligimde son günüme kadar çok enerjiktim hiç doguracak gibi değildim Bi agirligim rahatsizlgm fln yoktu. Bu bebiste 37+6dayiz aşırı halsiz ve yorgunum nasıl doguracam diye düşünüyorum bu halde 🫣
kahvesever__ gulsahklkn hiç bir problemim yoktu ne ağrım ne sancım hatta yatana kadar gezmiştik eşimle gece suyum geldi öyle hastaneye gittim sabah nişanım gelmişti sadece başka bir şey olmadı
symag gulsahklkn hiç bir problemim yoktu 🤭 eşimle pazara gittik akşamı konsere nasıl yorgun olduğum bir gündü.gece suyum gelmisti 🤭 hiç beklemiyordum doktorum ay sonuna demişti doğum için
gulsahklkn Poncik38 Bende şu son iki gündür özellikle gece kendimi çok halsiz hasta gibi hissediyorum mide bulantım oluyo elim ayağım çekiliyo sanki 36+4 üz oysaki 🤭
bendeanneoldum_ Poncik38 bende aynı haldeyim 39+1 benim de şimdi boğazım ağıryo halsizlik öksürük var hasta hasta doğum yapmak istemiyorum ya dinç gitmek istiyorum doğuma
kahvesever__ gulsahklkn doğumum çok zor geçti baya zordu şimdi tekrar doğum yapacam normal doğum inşallah bu çok güzel geçer
Karanfill bendeanneoldum_ boğaz pastili alın limonlu su için bağışıklıginizi güçlendirecek şeyler yiyin. O halde doğum yapmak zorlar sizi
Merveagan bendeanneoldum_ bende 39+6 yım bende aynı haldeyim boğazım acıyo hafif öksürük var tuzlu su gargarası sirkeli salatalar bol su içiyorum inşallah en güzel şekilde gideriz doğuma 🙏
bendeanneoldum_ Karanfill limonlu çay içtim umarım geçer ya bı yandan öksürük de tutyo hiç böyle olmazdım birden bire ne olduysa oldu böyle
symag gulsahklkn benimki hiç etmedi şuan 2. Olacak 35+5 haftaligiz nasıl olur bilemem. Nişan falan da gelmemişti bakalım bu nasıl olacak