mhmtsmy Acil sezeryan olduğu zaman toksanız nasıl alıyorlar sezeryan?bunu merak ediyorum da,sezeryan da aç olmak gerekiyor ya
Habibe_ mhmtsmy acılı bilmiyorum da ben sabaha sezeryan olucaktim hastanedeydim gece karnımı doğurmuştum aç duramam diye
myangelson mhmtsmy ben öğle yemeği yemiştim 2 saat sonra acilen ameliyata alındım spinal olarak geneli beklemeye vaktimiz yok dedi doktor bir sıkıntı olmadı
Sevvl mhmtsmy soruyor doktorlar 😂 ben genele imza attım onun için kazdı doktorum yemek yedıgım için 5 saat sonra alacağız senı doğuma dedi ama sonra bebegımın nabzı düşünce genel falan yok acil epidural ile doğuma alındım iyikidr yemek yemısım epidural istiyordum fark Çoktu😂😂
Egeminannesi mhmtsmy ben sabh açık alındım ama gece 11 den sonra bsy yememistum aldılar 9da amelîyatA
Elenora mhmtsmy açlık tokluk kusmamak için genelde öneriliyor ama daha detayını bilmiyorum aç giderseniz kusma ihtimali daha az tok karnına çok oluyor o yüzden onun dışında bi sorun yok diye biliyorum
Hamileanne mhmtsmy ben sezaryenden bir saat önce bir tabak dolusu kavurma yedim mezeler dahil 😂 sadece doğum sonrası hafif mide bulantısı oldu başkada bişey olmadı
ladyax mhmtsmy hasta anestezi altındayken midesindeki yemekler geri kaçıp nefes borusunu tıkayabilir diye aç gidilir gerekli olmasa zaten aç bırakılmaz hayati durumu tehlikeye atmamak için
mhmtsmy ladyax ama belden uyuşanlarda yemek yiyenler olmuş o sanırım tümden uyuşturunca yememek lazım
ladyax mhmtsmy evet belden olunca problem değil çünkü entübe edilmiyor ama genel anestezide entübe ediliyor o yüzden 🙏🏻