Ezgikrgz nesrinlale en başından başladı 24 . Haftamdayım hâlâ devam ediyor düzenli ilaç kullanıyorum. 2 gün önce bıraktım 2 gün içmeyeyim belki geçmiştir dedim çok kötü oldum ne zaman geçer bilmiyorum ama işte bünyeden bünyeye değişebiliyor🤷🏼♀️
Xname 5 te başladı 12 de bitti Allah yardım etsin geçmeyecek çok var gibi geliyor ama geçiyor psikolojinin bozuk olması çok normal ben bitik haldeydim ama geçiyor
ZeynepKsknn Benim başından beri bulantım sürüyor bi ara geçti gibi oldu şu an 21. Haftadayım sabahları oluyo bulantı mide yanması eşliğinde.
Minicikkk nesrinlale 6.hafta başladı 15.hafta geçti hayattan vazgeçmiştim 🥲 şimdide başka zorlukları var ama bulantı en fenası bence Allah yardımcın olsun 🤗
Asli_8 Haftada başladı, bakalım ne kadar sürecek? Doktor ilaç yazdı ama çook zorda kalmadıkça kullanmayı düşünmüyorum. Sizce ilaç çok mu zararlı?
sunshine_ nesrinlale bende çok merak ediyorum bu soruyu 7. Haftada başladı 14. Haftadayım halen devam
Baby07 nesrinlale 7 de başladı 20 de bitti öldüm ama resmen. Nefes darlığı akciger enfeksiyonu geçirdim o aralar da bitti.