Kızlar selam ben şuan 36+4 deyim ikinci gebeliğim ilkim sezeryan dün devlet hastanesinde sezeryan günü almaya gittim ikinci gebeliğim olmasına rağmen 5 eylüle gün verdi ozaman 39+2 günlük olacak çok geç 3 gün daha beklesem 40 haftalık oluyor ben daha erken istiyorum 28 agustosa felan gün verir diye düşünüyordum hem ilk çocuğum 4 Eylül’de 1. Sınıfa baslicak onun yanında olamicam o okuldayken ben doğumda olacağım içime batıyor onu yanlız bırakmak istemiyorum eşim napsin doğuma banamı gelsin oğlanı okula mi gotursun alıştırma haftası olacak mecbur göndericem çünkü dan diye 6 yaşındaki bir çocuğu 6 saatlik okula atamam birden cocugu okula gidenler beni anlar hastane bana dediki suyun gelirse sancın olursa kanaman olursa hemen gelirsin doğuma alırız sorum şu doğumu başlatmak için ne yapabilirim 5 eylül çok geç hem hemen kavuşmak istiyorum yavruma çünkü evhamlı bir kişiliğim içerde ne oluyor bilmiyorum iyimi kötümü bişey olursa diye üzülüyorum hem yavruma hemen kavuşmak istiyorum hemde diğer çocuğumun yanında olmak istiyorum bilen bilir 1. Sınıf çok zor iyi hatırlaması bundan sonraki okul hayatı için önemli bana bir akıl verin lütfen ne yapayım doğumu nasıl başlatabilirim uzun oldu kusura bakmayın 🥺🥺