Momofthemert HalisEbruoban ya aynrn öyle yapalım bakalım ne olucagını bilmiyoruz dediğin gibi çok teşekkür ederim ☺️☺️
Nilay_09 EbruSamet valla yediğim hurma nın haddi hesabı yok 35 hft itibaren şu an 40 hft girdik ama yok ne sancı var ne açılma var bebek doğum kanalına girmemiş bende işe yaramadı sizde yarar inşallah 🤲
EbruSamet Nilay_09 amin inşallah canım ya 🙏🏻🙏🏻 Bizde bu gidişle 40ı görcez galiba içime öle doğuyor ne ağrı ne sızı bişi yok🙈
Buseayazerdgn 06minik17 cnm marketten herhangi bir hurma alsak olurmu markasi onemlimi medine hurmasi
06minik17 Buseayazerdgn iyisinden kastımız yumuşak etli olması işte canım. Ama genelde hep Medine Kudüs hurması duydum. Aktardan aldım adam direk Kudüs hurması verdi. Kurtlu olma ihtimali yok birde yumuşak ve etli. Markwttekiler bayat falan olur belki. İstediğin vitamini faydayı göremeyebilirsin😊
NekwaSultan EbruSamet tatli ödem yapmaz heleki hurma metabolizmayi calistiran birsey en az 5 yemeli Hamilelikte kimi ne yaparsa yapsın ödem olur doğumdan sonra geçer 😉
EbruSamet NekwaSultan bana doktorum sadece tuzlu değil tatlıdan da sakın dedi tatlı da ödem yapr dedi de ondan canım🤔 evet herseye şişiyor insan valla bu hamilelikte🤦🏼♀️
EbruSamet Zhraaltun cok yememek kaydıyla yiyebilirsin canım 1 ya da 2 ara ara yersin hergün değil de okadarcıktan bişi olmaz
Buseayazerdgn Minikmucizemveben ada cayi kani sulandırıyor dogumda kanin durmaz burda birine oyle oldu forumda paylasti kiz icmeyn diye dikkat et
Minikmucizemveben Buseayazerdgn. Vallahi mi ay korktum ama doktor öyle birşey demedi sancı yapar dedi sadece aklım karıştı peki madem tüketmeyeyim ne olur ne olmaz sağolasın
Buseayazerdgn Minikmucizemveben bncede tuketme yani en azindan hergun tuketme bnde iciyodum artik icmiyorum rica ederim ne demek