Mumyy1485 Hanımlar oksopar ıgne kullanıyorum 7aylık hamıleyım ama uzerınde 25derece yazıyor malum sıcaklar aşırı derecede fazla 32ye falan çaktığı oluyor sakladığım yerın bozulur mu siz nerede saklıyorsunuz kullananlar varmı
umut123_ Mumyy1485 buzdolabında saklıyorum iğneyi yapmadan 15 dk önce dışarı çıkarıp oda sıcaklığıne geldiğinde yapıyorum.
BirazbundanBirazondan1 Mumyy1485 bende geçen buzdolabına koyayım dedim olmaz dediler. Annemlerinde evi duplex yukarı çıkan merdiven esiyor diye orda duruyor. Eve getirdiğim kutuda camı sıcaktan hep açık odada duruyor. Başka çözüm bulamadım. Başka Çözüm varsa banada söyleyin.
monarosamommy Mumyy1485 bende iğneyi kullanıyorum benimde aklıma geliyor bu durum ama dışarıda saklıyorum dolapta ilacın etkisi geçer vs. Diye de düşündüm bilemedim her doktora gidişimde sorucam diyorum sürekli unutuyorum🤦🏻♀️ insaallah bisey olmaz ilaca
Mumyy1485 Uzerınde buzdolabında saklayın yazmıyor ama ılacın etken maddelerı azalabılır yada donabılır bence buzdolabında
Kfybstn92 Mumyy1485 eczacı dolapta saklarsan ilaç yakabilir demişti .bende her ihtimale karşı dolapta saklıyorum. Benim kuzenimde iğne kullandı 9 ay boyunca dolapta saklamış . dolaba koy bişey olmaz demisti
Mumyy1485 Uzerınde buzdolabında saklayın yazmıyor ama ılacın etken maddelerı azalabılır yada donabılır bence buzdolabında
Mumyy1485 BirazbundanBirazondan1 bende evın en serın yerine koydum ama oda sıcaklıgı 33gostwrıyor sözünde bence bu sıcakta 25ın üstünde gosterıyordur ınsallah bozulmaz aklım takıldı benimde BirazbundanBirazondan1 valla benımde aklım takılıyor ınsalah bozulmaz ılac
Seydaa123456 Mumyy1485 bende kullanıyorum her gün mü kullanıyosunuz ve çok yakıyo sizde de öyle oldu mu
surfermom Mumyy1485 ben de 23. Haftadayım hep dışarda sakladım, hiç böyle bir şey düşünmemiştim şimdi kafam karıştı. 🐣
Mumyy1485 surfermom bende hep dışarda sakladım ama şu an havalar anormal sıcak ya oyuzden sormak ıstedım