Kdr03 Ben sütü içemiyorum cici bebeyle karıştırıyorum içine bal veya pekmez katıp yiyorum muzu da balla yiyorum bazen kahvaltımda mutlaka peynir yumurta oluyor kilosuna gayet iyi dedi dr kuruyemiş de yerim hatta gelişimi önde gidiyor dedi tavsiye ederim
Zeynep-ece Sak94 yumurta kaşar peyniri yoğurt kefir peynir ceviz et , ama benim kız 2 haftada 300 Gr aldı
Merveveli Arkadaşlar 11 haftadayım ikili test için gittim bugun kan akımı kaybı var falan dediler perinatolojiye yönlendirdiler stres yaptım baya aranızda varmı başına gelen
Fatmaeflin Yumurta yiyemiyorum miğdemi hala bulandırıyor 32 haftalık 1500 Gr dedi doktor biraz zayıf ilk çocuğum 3500 Gr doğmuştu bunu 2 kiloya tamamlasam diye dua ediyorum acil fikir verin bana lütfen 🫠
imren_melinarya aysenr9918 kilosu normal degilmi fazla demis ama ben hep az diyorum 33+6 da 2600 dedi kilosuna ben az diyordum bence sorun etmeyin
imren_melinarya Sak94 muz derim cok kilo aldiriyor 32 haftalik 2200 kg di sut bebe biskuvisi yumurta karpuz ceviz kayisi pekmez bunlarda aldiriyor
melekkrn babyme_ay selamlar şeker hastalarının bebekleri kilolu olduğu için sağlıksız mı oluyor yani ?
babyme_ay melekkrn hayirr canım çok kiloluysa bebek diyabetik bebek olur yani obeziteye yatkınlık olur ileride.. bu kısmı sağlıksız. Tabi doktorlar daha iyi bilirler. Bı de doğum zor olur. Ama ben bunlara takılmadim sadece nesquik içinde bir sürü yabancı madde var sürekli tüketmek bana sağlıksız geldiği için uyarı mahiyetinde yazmak istedim. Çocuğun ilerideki hayatını da etkiliyor çünkü 😊Tabiki herkes kendisi için en doğrusunu bilir😊
Nanelimonn gkceslck0707 bende mı ondan suyum fazllastı acaba hergun muz yıyorum.. sıze dıyetısyen mı soyledı yada doktor
Gebeysek1 Sak94 benim bebem iri. Şimdiye kadar muz kefir vs yemedim. Bence kilo aldıran şey süt. Ben hergün süt içiyorum.( dişlerim sıkıntılı kalsiyum düşmesin diye)
gkceslck0707 Nanelimonn evet şeker kontrol altında olması gerektiği için diyetisyen ile iş birliği içindeyim ayrıca insan az çok şekeri olunca neyin yükseltip ya da neyin iyi geldiğini anlayabiliyor,