Kızlar 40+2de hicbi belirti yoktu kontrole gttim. Bebek streslenrblir suni verelim dediler yatırdılar 3 cmdi . Tabi yattim ama bende tık yok . Ebeler acikliga bakalm derken uyarmiş . Bende minnack sancilar basladi saat 2de yattım . Minik sancılar 3te basladı ama gülüp geziyorum yani . Sonra oldu saat 5 gelip gidip bakıyolar nst cekiyolar açilma olmuyor sancım cok hafif oldugu icin . Sonra suni takalm hizlansin dediler suni taktilar 30da. Tabi sancilar basladııı . Annem yanmda devamli dua okuyor . Ben sancı cekiyorum . Saat oldu 6 . Suniyi cikaralım dediler nstde bebek suniyi sevmemis güya . Doktor geldi odaya suyumu patlatmasınmı acikliga bakcam derken ben şokkkkkk . Neyse suyumda patladi ama bende oyle dayanlmayacak agri yok topta zipliyprum geziyorum falan . Besleyici serummuş ebe öle dedi ama inanmiyorum o serumu takinca bebegim asagı indi . Kanaldaydi ama inmiyodu asagiya onu taktı bebe asagi indi . Saat oldu 7.bucuk falan ama tabi agir sancilar basladi ben devamli dua ediyorum . Yalan soyleyemem acilmam 7cmdi biraz hastaneyi imletmis olabilirim ama değdi .. ben bagiriyom falan bunlar geldi az kaldi sabret diyolar ebeler.. odaya geldiler saat 8de . Aciklik kontrolu diye . Tam açiklik olmus koşalm dogum haneye demesinmi . Benim elim ayagım döküldü heycandan . Ulan ben suniyi 5te aldim ve 1 saat surdu suni . saat 8 ben ne cabuk 10 cm oldum diyom kendi kendime . Neyse kaldirdilar beni apar topar . Hopp yattim masaya . Sancı gelince bagirma agzini kapat demirden tut ikin dedi ebeler . Benim gucum tukendi nasl ikinacam diyom . Unuttum herseyi . Annemde tembihlemistiki sacinla yuzunu sil dogururken lekelerin gider diye onu bile unuttum . Neyse maya yatimca samci geldi . Biri karnima basti bende ikindim .asagidan hoop cektiler . Tek ikinmayla aldilar yani . Noldu noldu diyom dogdu aha bak demesinlermi . Nasl mutluyum .. sonra esini cikardi dikti falan ama umrumda degil yani farknda bile deglm . Kizimi giydirdiklerine bakiyorum onlar beni dikerken oyy kizim aglama annem falan diyom kizima cok agladi dogunca . (Tavsiye veriyim . Bir suniden korkmayin hemen aciliyor . Iki sanci sirasinda yatmayin sanci geldikce gezdim comeldim ikjndim . Dua edin bol bol .. ) dikisim i sorarsaniz evet var . Cunku ben cok heycanlandim . Ikinma dediler cikti dediler bende daha ikinmissim ne biliyim kizim ilk 10 saniye aglamadi aglasa ikinmazdim . Ikinma dediklerinde ikindigim icin yirtmissim o yuzden diktiler . Derken odamizaa gectiiik 24 saat sonrada eve geldiik . Simdi 3 gunluk olduuk . Kizim besikte uyuyo oglum yanimda uyuyo . Rabbim hepinize tek avazda kurulmayi nasp etsin . Optum guzel anneler .. hepinize dua ettim bu arada sizde bize dua edin olurmu