_Buse_0505 Selam kızlar doğrumu acaba bu,benm sol böbreğim ağrıyor ve bebeğim erkek ilk kız zannediyordum 22.haftadan snra erkek olduğu çıktı detaylı ultrason da,içime kurt dustu yine sizce doğru mu sağ sol önemi varmı
Anneoluyorumm00 _Buse_0505 bence öyle bişey yok ya benimde dogurali çok oluyor ama sağ taraftaydı kızım oldu
Gulsahim _Buse_0505 benimki sağda erkek ama belki bana özgü biseydir 😅 ben bu erkek bebekle anlatılan bütün hurafelere uygunum..tatlı ye hakkı olsun gibi..sanırım önceden de böyle bir topluluk varmış öylece kalivermis sağ tarafta olur diye..😅
mrssari34 _Buse_0505 ilk gebeliğim bebişim kız ve hep solda hissettim hala solda 38. Haftadayım tabiki içerde sürekli hareket ediyor ama baştan beri genelde solda . Bende genelde kız solda erkek sağda diye duymuştum
Dileksapan _Buse_0505 canım ben bebeğimi sürekli sağda hissediyorum hatta korkup sormuştum neden hep sağda diye normal demişti ama bebeğim kız bence alakası yok
BirazbundanBirazondan1 _Buse_0505 benimde sağda kız. Annem de sağda ilk tekmesini atınca erkek bekledi ama kız.Annem hala erkek olacak diye bekliyor 😁😅
_Buse_0505 dilanklnc1717 bende öyle düşünüyorum ya cnku detaylı ultrasona girdm yüzde yüz erkek dedi degisicgink düşünmüyor