Zeykan Pamuk başvuracaktık ilk çıkartmak istediginde ama sonrasında birşey yapmadık hamileliğim çok zor geçiyor birde onunla ugraşmayalım dedik ama en son çıkarken ödedigin parayı alabiliyormuşsun devletin dedigini yapmadıgı için ozaman başvuracagız
mekselinaa Pamuk Trabzondayız Akçaabatta oturuyordum 1.100e ama berbattı giriş kattı hamile kalınca geldim merkeze şimdi Trabzon meydan da oturuyorum 2250ye 3. Ayım şimdi evim 2+1 olarak geçiyor ama 1+1 çünkü bu evlerde ara hol oda gibi büyük oturanlar oturma odası olarak kullanıyormuş ben kullanmadım vestiyer falan kurdum oturma odam yatak odam mutfak banyo tuvalet bide hol var işte bilmiyorum pahalı mı 🥰
Pamuk Yenibirannee Yok valla büyü bir kesimde artık vicdan kalmadı. Deprem falan örnekte olmuyor.Cok yazık.
Kubra0123 Arzu_yalcin00619 çok iyi yapmışsınz Allah hayırlı etsin rabbim olmayanlarada nasip etsin kiracı olmak zor. Bizde Yenikent m.kemal de oturuyoruz.
peksimetya gizemcivil ev satılıp el değiştirdiği için maalesef ki istediğini yapma hakkı varmış 🤷🏻♀️
gizemcivil Pamuk bende İstanbul Ümraniyedeyim 2.500 dü kiramız çok makul fiyata oturduğumuzu biliyorum .2+1 oturduğumuz ev . Şimdi doğuma kalmış 2.5 ay çıkmamızı istedi. Oğlu evlenicekmiş o gelicekmiş . Eyvallah dedik. Bir kaç gün sonra geldi illa çıkmanıza gerek yok dedi 8.000 lira istiyor. Onada eyvallah olur dedik. Bu kadar zam yapmaya hakkı kesinlikle yok hukuki olarak bir şey yapamaz . Sonra yine geldi sanki ben yeni kiraya girmişim gibi bu ay sözleşme yenileyelim diyor depozito istiyor 8 bin lira ve kirada 8 bin liradan devam edecekmiş seneye ne olur belli olmaz dedi. Dedim eşime ne depozitosu ya ben girerken zaten depozito verdim şaka mı . Allah kimseyi böyle vicdansız yapmasın. Dedim benim sözleşmem nisan ayında nisana kadar oturup çıkıcam . Anneme yakın bakıcam çocukda da bana yardımcı olsun diye . Ama onları da allaha havale ediyorum. Hele bi oğlunu getirmesin direk dava açıcam hiç umrumda değil
lilasmom_ Su an 1500 e oturuyoruz bakalım ne kadar zam yapacak, olası durumda yasal haklarımızı nasıl kullanabiliriz? Mesela bizimki ısrarla kontrat yapmadı. Kontrat yapılmadığında eve gelir vergisi ödemiyor demek oluyormuş ve cezası varmış. Bunlar kullanılabilir mi?
Eylulum25 Erzurumdayız 3+1 de oturuyoruz 3 bin olan kiramız 10 bin oldu daha aşağısında anlaşamadık o kadar ödeyemeyiz mecbur çıkacağız ve doğumuma 2 ay var nasıl oşacak bilmiyorum
Gayekaragoz Ankara. Ev satıldı ihtar çektiler 6ay o süre bitti. Mahkemeye verin dedik 12 eylülde mahkeme var. Çıkarsak 15 bin kira vereceğiz gibi
Eylulum25 Pamuk evet hiç vicdanları yok 8 bini bile kabul etmedi etseydi oturacaktık doğuma 2 ay var nasıl ev bulup çıkıp yerleşicez aklım almıyor
defnezumram Pamuk Ankarada oturuyorum geçen yıl mayıs ayında nişanlıyken 800e tuttum evimi bu yıl 1300 tl oldu kiram evimin bu kadar ucuz olduğunu duyan it bağlasan durmaz bi yerde oturduğumu düşünebilir ama 4. Kat 130 m² 3 odalı 3 balkonlu bi evde oturuyorm sadece ev sahibim dünya iyisi bi insan o kadar 🥰🥰
defnezumram Pamuk kesinlikle öyle bu hayatta paradan daha önemli şeyler olduğunu biliyor kadın gencecik yaşta 17 yaşında evladını lösemiden toprağa vermiş şimdi bende işten çıktm tek maaşa düştük o yüzden eşide fazlasını yaparsak neyle geçinecek bu çocuklar diye çok fazla bişi yapmamş ben ankarada deprem sonrası kiralar 7 bine çıkınca 3bini gözden çıkmştım normalde