Sevvl Pamuk İstanbul’da kendi evımızı 13 bine verdık 115 m2 ama bahçesi büyük ev küçük. Elazığ’da 5.5 a oturuyoruz 170 m 3+1 ilk defa kıraya çıktık geçen sene bu ev 1000 tlymiş depremden dolayı baya artmış dıyorlar bize bedava geliyor tabi
Gunes17 Pamuk işte Bi oturuşta kuzu da yemişim lafa bak ya 😡 günde 1 veya 2 gofret anca yiyorum buda günlük alman gereken şeker oranı harici zaten hiç biseyden şeker almıyorum çay kahve olsun kullanmıyorum sigara desen yok biraz abur cuburum var oda kimsenin gözüne bakamaz
Gunes17 Zeynep_imveAnnesi musadenle araya biraz mesafe koy hakaretlerden hiç hoşlanmam haz etmem…bide kuzu yersem yiyeyim sanane hayret bisey haddin olmayann şeylere laf etme ve moderatorün postunu sabote etme Baska konularla benim hayatımda Bi abur cuburum vardı o paradır yani harici kuaför giyim sigara bunlar bende yoktur
Cananbztk İzmir Aliağa da oturuyorum 2+1 ama amerikan mutfak 3000 oturdum zam yaptilar 10 bin dediler bende sinir oldum kiracı hakkımı kullanarak %25 zam yapip gönderim 3750 ye oturuyorum suan kafayi yiyolar gerçi buda cok ama neyse
NewMom__ demirdursun İnsanlar vicdansız malesef. Kiracımız 6 verirse zorlanacağını söyledi 5 de anlaştık bizde. Helal edilmeyen bir kuruşun bile bize faydası olmayacağını biliyorum. Orta yolu bulmak her zaman en iyisi. Zaten diğer yorumlarımda da bunu belirtmiştim ama bazı kişiler tarafından yanlış anlaşıldım ya da böyle anlamak istediler. Şimdiki kiracınızdan Allah razı olsun🌸
DidemB Pamuk Vicdansızlık hat safhada.oturduğumuz evi aralıkta satın aldık. Satsak kaça gider filan diye emlakçıya danışalım dedik. Aldığımızın 2.5 katı fiyat biçti. Kiraya verseniz en az 15-18 arası verirsiniz dedi. Kafayı yemişsiniz deyip görüşmeyi sonlandırdık.
Gunes17 DidemB yani adam 15 maaş alacak hepsini ev sahibine verirse o adam ne yiyip ne iccek çocuklarına hiç mi bisey alamayacak hiç mi borç ödemeyecek gerçekten bu ev sahipleri kafayı yediii
Sehermahsum7321 Pamuk Diyarbakır da yaşıyorum evim ağır hasar alınca mecbur başka eve gittik kiramız 10000 depremden önce 2500 idi