Ervaa35 Pamuk izmir bucada oturuyorum 5500 veriyorum ekimde 10 bin yapıcak diye bekliyoruz ama sorun degıl cunku burda 15 binden aşağıya ev yok biz 10 bin olursa şükür diyoruz😂👍🏻
Minikmucizelere Catsofmom anladim canim hayirlsi olur hakkinizda inşallah keske herkese ev nasip olsa koraci olmak cok zor cunku😢bizi.de ev sahibi 6 aya bi zam yapacakmis
peksimetya gizemcivil ev satılıp el değiştirdiği için maalesef ki istediğini yapma hakkı varmış 🤷🏻♀️
ZehraTurkdonmez Pamuk Samsun Kalkancıdayım evim 4+1 çok büyük güzel 1700den 3500 çıkardı Mayıs ayında zam gelecek ne olacak Allah yardımcımız olsun bu muhitte şu an da 10 bin tlden başlıyor saha kötü evler bile
Defnesmomy Youngmotherr gayet iyi veriyorsunuz ben Muğla Datça dayim 2+1 kıvamında 3+1 bir eve 9500 veriyorum bu sene başında Muğla merkeze tayin olmuştum orda da 3+1 6000 idi. Şimdi şu an baktım güncel fiyatlara benim anlastigim fiyatlarinda uzerindeler nutkum tutuluyor.
Minikmucizelere Defnesmomy belki hanfendi koyunde kaliyo bilemezsinizki iyi olup olmadigini ve anlattigi kadariyla o fiyata gore iyi degil ev
Birannis Canookii benide benide 😀 insanın bi gözü arıyor illaki yokmu bir vatandaş diye aylardır tanışma postlarina bakarım 😃😃😃
kelebekucusu Pamuk istanbulda 3+1 4500 veriyorum eylülde %25 zam gelecek en azindan geçen sene sözleşmeye o şekilde yazmıştık
Defnesmomy Minikmucizelere bunu artniyetle söylemedim fiyatların çapini anlatmak mahiyetinde söyledim şu an Muğla merkezde en berbat evlere dahi 8 bin ve yukarısı diyorlar Datça da ise 2+1 evler 12 bin sizce bu çok iyi bir durum mu ?
Scofielddd NewMom__ 3 binden 6 bine çıktı kiram ilanlara bakınca oturulmayacak evler en az 10 binden başlıyor Gebze’nin en ücra mahalleleri bile 10 dan aşağı değil
Damla Pamuk kayseride 3+1 de oturuyoruz 2500 dü kiramiz 4000 oldu biz razıyız 2+1 ler 5 binden başlıyor ev sahibimiz insaflı🙏🏻
Balmommyy Pamuk Kilis Karataş toki 95 m kare 2+1 ama çok küçük mutfağı odaları bayağı küçük evi eşimin teyzesi satın aldı 900 kira veriyorduk suan 1.500