Ebru-29 Ozlm7 tabi ki normal. 12 haftalık hamileyim ilk başlarda vardı hassasiyetim şimdi geçti. Kimisinin göğüsleri aşırı büyüyor mesela benim oyle aşırı bir büyüme de gerçekleşmedi. Her hamilelik çok özgün
Pamuk Ozlm7 Benim ilk hamileligimde çok aşırı vardı.Bu hamileligimde hiç yoktu.8 haftalık oldum bikac gündür başladı normal.Endise etmeyin.
Ozlm7 Ebru-29 anladım bilemedim bende acaba normal mi diye beta değeriniz nasıl artmıştı benim 2 günde 4 kat oldu yani pazartesi 398 di çarşamba yaptım tekrar 1628 oldu
Pamuk Ozlm7 Benimde önceki hamileligimde 82 den 2 gün sonra 790 a çıkmıştı.Normal yani korkulacak yada endişe edilecek bir durum değil.
gulruba Benim ilk gebeliğim de göğüslerim çok büyümüştü ve sertti hamile olduğumu da öyle anlamıştım ama şimdi göğüslerden hiçbir haber yok her gebelik farklı ♥️
Sehseh 12 haftalık olucam ne büyüme var ne öyle bı hassasiyet normalde regl dönemlerimde daha çok hassasiyet olurdu 😃
Sehseh Ozlm7 yani bazıları da çok abartıyor tamam hassasiyet falan var da acı eşiği çok az olanlar var onlar galiba genelde böyle ağrılı geçiriyor 😃