Esma_123 Kızlar 22 haftalık hamileyim ınstagramdan bakıyorum herkesin göbeği deli gibi çıkmış bende de var ama çok çok büyük bir göbek değil ne zaman çıkacak bu gobüş ya çok çıksın ıstıyorum
tgba-17 Esma_123 son aylarda çıkar canım benimde öyleydi kontrollü kilo aldığım için bebek iyi olsunda
Mucizem14 Esma_123 Yani ilk gebelikse zaten gec cikiyor ama biraz yapiyada bagli ben 26 haftalik hamileyim dar biseyler giyince cikiyor biraz ama genis biseyler giysem hic belli etmiyor hatta arkadaslar bu kizi nerede sakliyon diye takiliyorlar ic karnin yoksa yakinda cikar
turkuaz_ Esma_123 o göbüş çıksın uyku kalitelen düşsün hareket edememe sorunu başlasın kıyafelerin dar gelsin memelerin altı pişik olsun sıcaktan gör bakalım keşke erken çıkmasaydı diyicekmisin 🤣🤣
Ebru_20 Esma_123 son aylarda 7ci aydan itibaren çıkmaya başlıyor canım benim hamile gören cinsiyeti beli mi diyordu 8ci aya girdim ne zaman büyüdünüz demeye başladılar
BusraBercin turkuaz_ haklısınız valla.artık uyuyamayıp hergün 4 de uyanan koca göbekli bir benn 😑 29+4 den selamlar 😅
Selinakbas Esma_123 Canım iç göbeğinde vardır o yüzden geç çıkabilir son aylarda pat diye çıkabilir 😃❤️
Gulsahim Esma_123 benim 3. Olmasına rağmen derler ya doğum yapmış kadınların daha cok çıkar diye..ona rağmen haftam 21 ve belli olmuyor canım son aylarda sisiyorum bende 7 den sonra Tadini çıkart ne.guzel işte sağa sola yuvarlan benim gibi 😂🤭😁
mrssari34 Esma_123 bünyene bağlı bişey canm benim 9 aylık benimde pek yok gören 6 aylık sanıyor ama içeride 3380 kg çocuk var 😅😅